Που είναι ο kernel ρε παιδιά και πως τον φορτώνεις?Ο/H tasosko έγραψε:
ξαναπερασε τον kernel και μην κανεις κανενα wipe στεγνα....
Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro
Xiaomi Redmi Note 4 Pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠου είναι ο kernel ρε παιδιά και πως τον φορτώνεις?Ο/H tasosko έγραψε:
ξαναπερασε τον kernel και μην κανεις κανενα wipe στεγνα....
εχω την MIUI 8 Global 7.1.19 Beta. απο που θα κατεβάζω τα Update και πώς λέγονται Global stable ή Global Dev Official?Ο/H tasosko έγραψε:
ναι περνα το su αλλα τα update θα τα κατεβαζεις πρωτα στο pc και μετα θα τα περνας στο κινητο μεσο twrp φλασαρισμα.οπως ανεφερε ο φιλος μου @spideman3 μερικες rom εχουν μεσα το su στην περιπτωση αυτη εισαι ok.Ο/H dajannis έγραψε:
@tasosko
Το έκανα ευχαριστώ , δεν δεχόταν την εντολή ''adb reboot bootloader''
Να περάσω και την SuperSU-v2.78 απο recovery τωρα για root?
μονο να προσεχεις στις unofficial rom πριν φλασαρεις να ανοιγεις την rom και αμα υπαρχει φακελος recovery να τον διαγραφεις για να μην σου αλλαξει το recovery(zxc-twrp)
φλασαρε αυτο καλυτερα το su...
Με πρόφαση ότι θέλουν να δουν αν είναι λειτουργική η συσκευή ανοίγουν το κουτί. Λίγα κινεζομάδαζα δεν το κάνουν αυτο.Ο/H tasos17 έγραψε:
ρε σεις το κουτι δεν εχει εκεινα τα σελοτειπ. το ανοιξαν αυτοι η ετσι σε ολους;;;
εμενα το ανοιξαν στο τελωνειο...Ο/H spideman3 έγραψε:
Με πρόφαση ότι θέλουν να δουν αν είναι λειτουργική η συσκευή ανοίγουν το κουτί. Λίγα κινεζομάδαζα δεν το κάνουν αυτο.Ο/H tasos17 έγραψε:
ρε σεις το κουτι δεν εχει εκεινα τα σελοτειπ. το ανοιξαν αυτοι η ετσι σε ολους;;;
θα κετεβαζεις την global developerΟ/H dajannis έγραψε:
εχω την MIUI 8 Global 7.1.19 Beta. απο που θα κατεβάζω τα Update και πώς λέγονται Global stable ή Global Dev Official? Απο εδώ? MiuiΟ/H tasosko έγραψε:
ναι περνα το su αλλα τα update θα τα κατεβαζεις πρωτα στο pc και μετα θα τα περνας στο κινητο μεσο twrp φλασαρισμα.οπως ανεφερε ο φιλος μου @spideman3 μερικες rom εχουν μεσα το su στην περιπτωση αυτη εισαι ok.μονο να προσεχεις στις unofficial rom πριν φλασαρεις να ανοιγεις την rom και αμα υπαρχει φακελος recovery να τον διαγραφεις για να μην σου αλλαξει το recovery(zxc-twrp)Ο/H dajannis έγραψε:
@tasosko
Ο/H dajannis έγραψε:
εχω την MIUI 8 Global 7.1.19 Beta. απο που θα κατεβάζω τα Update και πώς λέγονται Global stable ή Global Dev Official? Απο εδώ? MiuiΟ/H tasosko έγραψε:
ναι περνα το su αλλα τα update θα τα κατεβαζεις πρωτα στο pc και μετα θα τα περνας στο κινητο μεσο twrp φλασαρισμα.οπως ανεφερε ο φιλος μου @spideman3 μερικες rom εχουν μεσα το su στην περιπτωση αυτη εισαι ok.μονο να προσεχεις στις unofficial rom πριν φλασαρεις να ανοιγεις την rom και αμα υπαρχει φακελος recovery να τον διαγραφεις για να μην σου αλλαξει το recovery(zxc-twrp)Ο/H dajannis έγραψε:
@tasosko
θα κατεβαζεις την global-developerΟ/H dajannis έγραψε:
@tasosko