Παιδια απο το aliexpress την παρηγγειλα και δεν μπορω να αναρτησω link συμφωνα με τους κανονες του φορουμ...Θα στειλω pm σε οσους μου ζητησουν...Οσον αφορα χοντρα πεσιματα η αληθεια ειναι πως δεν ειναι και η καλυτερη.Αλλα ολες που εχω δει ειναι ασχημες συν οτι γινεται κουμουτσα η συσκευη.Ο λογος που το πηραμε ειναι γιατι ειναι ελαφρυ και λεπτο.Αν ειναι να το κανουμε τανκς...
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Θα το θυμαμαι αυτό που δηλώνεις με τόση σιγουρια, όταν θα την φάει για τα καλά κάτω κ της πεταχτούν οι.....βίδες οξω!!!!
Εδώ θα μαι για να σε παρηγορήσω...εγώ το ξεπέρασα γρήγορα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
κοιταξε να μην πεσει γιατι αν του κανεις την χαρη ουτε θηκη θα μεινει ουτε τιποτα......
-
Ο/H dajannis έγραψε:
Ο/H flxas έγραψε:
Και εγω εχω το ιδιο θεμα οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη.Η λυση που έχω βρει και μου δουλευει ειναι οταν το συνδεω , πηγαινω στο πάνελ διαχειρισης συσκευων και βρισκω την συσκευη και της αλλαζω χειροκινητα το driver σε mtp usb.Επειτα δουλευει κανονικα...Τωρα γιατι τα windows διαλεγουν λαθος driver απο μονα τους ενας θεος το ξερειε
-
δες το 3ο link στην υπογραφή μου για το θέμα των drivers....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
θα το ψαξω και αυριο...κατατοπιστικος οδηγος φιλε demakhs!μπραβο!
=============== Φεβ 4th 2017, 1:12am ===============
ολα οκ τελικα,βρηκα το MTP αλλαγη χειροκινητα σε MTP device usb και το βλεπει κανονικα..! -
-
2-3 μηνες
-
Ο/H vis έγραψε:
Κάθε πότε κατα μέσο όρο γίνεται update στις global stable ?
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μαγκες εχω την global μπορώ να βαλω την developer μέσω του κινητου σαν update? Η μονο με fast boot?
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Μαγκες εχω την global μπορώ να βαλω την developer μέσω του κινητου σαν update? Η μονο με fast boot?
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα