Παιδιά καταρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθειά σας. Και αυτά που μου είπατε είναι πολύ σημαντικά, μιας και εγώ τα τελευταία χρόνια ό,τι αγόραζα ήταν από Κίνα. Η πληροφορία δηλαδή ότι το απλό ταχυδρομείο δεν είναι πλέον σίγουρο είναι game changer σε βαθμό που σκέφτομαι να το αγοράσω πλέον από κάποιο ελληνικό κατάστημα.
Τώρα όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση, δλδ:
"Από ότι κατάλαβα παλιότερα δεν υποστηριζόταν τα ελληνικά σαν γλώσσα, αλλά "υποτίθεται" ότι με την MIUI 8 έχει αλλάξει αυτό. Οπότε αν το αγοράσω με την MIUI 8 είμαι κομπλέ και απλά περιμένω τις OTA updates ή πρέπει να περάσω κάποια ελληνική rom μέσα για να λειτουργεί σωστά;"
ξέρει κανείς τίποτα; Για παράδειγμα, το έχει αγοράσει κανείς με την MIUI 8 official global και να μην το πειράξει μετά;
Τώρα όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση, δλδ:
"Από ότι κατάλαβα παλιότερα δεν υποστηριζόταν τα ελληνικά σαν γλώσσα, αλλά "υποτίθεται" ότι με την MIUI 8 έχει αλλάξει αυτό. Οπότε αν το αγοράσω με την MIUI 8 είμαι κομπλέ και απλά περιμένω τις OTA updates ή πρέπει να περάσω κάποια ελληνική rom μέσα για να λειτουργεί σωστά;"
ξέρει κανείς τίποτα; Για παράδειγμα, το έχει αγοράσει κανείς με την MIUI 8 official global και να μην το πειράξει μετά;