Καποτε έπαιζα και εγώ με rom, kernel και με έσωσε την συσκευή (Mi3) Miui_Art από τότε το πάθημα μάθημα. Περιορισμένα πειράματα ειδικά τώρα που έχουν κλειδωμένες συσκευές. Συν ότι λίγοι έχουν γνώσεις τι κάνουν. Οι περισσότεροι συγκαταλέγω και τον εαυτό μου υπερτιμουμε τις δυνατότητες μας και παραβλέπουμε τις συνέπειες ενός λάθους με ολέθριες συνέπειες για την συσκευή μας.
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
ακομα λίγο και θα με συγκινούσες, θα με πιαναν τα ζουμιά κ θα χα πρόβλημα επιβίωσης, μιας κ θα ήταν πολύ εύκολο να πνιγόμουν...κακούργε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σε διπλανο φορουμ 2 παιδιά οι οποιοι ήταν beta tester σε kernel έκαψαν την οθονη του κινητού τους. Λογικά δεν εγινε σκοπιμα απο τον developer αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα αφού ήταν εθελοντές testers. Οι συσκευέςες δεν ήταν xiaomi.
Και εγώ το ρισκαρα πολύ με τους kernel σε προηγούμενο κινητό μου αλλά θέλει προσοχή. -
Ο/H tasosko έγραψε:
=============== Μαρ 12th 2017, 11:19am ===============
Ο/H dajannis έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα παρατήρησα ενα ενοχλητικό πρόβλημα σε Mi5 ενός φίλου που εχει δύο κάρτες sim.
Με miui MI5 Global 7.3.9 και τις ποιο προηγούμενες
¨οταν κάνει μιά κλήση και το κλείσει δεν μπορεί να ξαναπάρει απευθείας, πρέπει να περιμένει κάνα πεντάλεπτο, και άλλος να τον πάρει κάνει αυτόν τον χαρακτηριστικό μπιτ σαν να μην έχει σήμα.
το έκανα factory reset/ κατέβασα την ρομ απο την Miui την εγκατέστησα , και πάλι τα ίδια .
Με τα πολλά δοκίμασα στο δικό μου κινητό που έχει την ίδια Rom (έβαλα και την δεύτερη sim), και έκανε ακριβώς τα ίδια.
Όταν βγάζαμε την μια Sim δούλευε μια χαρά . Να συμπληρώσω ,η μια sim είναι Wind Και η δεύτερη που βγάλαμε Cosmote.
Η μόνη διαφορά στα δύο Κινητά είναι οτι το δικό μου έχει ZCX-TWRRecovery και ξεκλείδωτο, και το δικό του όπως βγήκε απο την μάνα τουαλλά παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα.
Το έχει παρατηρήσει κανείς? φταίει το >Kernel?
Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H markito έγραψε:
Σε διπλανο φορουμ 2 παιδιά οι οποιοι ήταν beta tester σε kernel έκαψαν την οθονη του κινητού τους. Λογικά δεν εγινε σκοπιμα απο τον developer αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα αφού ήταν εθελοντές testers. Οι συσκευέςες δεν ήταν xiaomi.
Και εγώ το ρισκαρα πολύ με τους kernel σε προηγούμενο κινητό μου αλλά θέλει προσοχή.
πανω απο 30 kernel εχω βαλει μονο random reboots τιποτα αλλο.....
=============== Μαρ 13th 2017, 1:15am ===============
super su -
Παιδια κανατε αναβάθμιση στο viber κ σας πεταει αυτο το ηλιθιο notification συνεχεια?? Πως γίνεται να κανω downgrade στην εκδοση γιατι μου εχει σπασει τα νευρα???Mi 11 pro
-
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Πως γίνεται να κανω downgrade στην εκδοση γιατι μου εχει σπασει τα νευρα???
-
καλημερα μπορει καποιος να μου απαντησει αν πρεπει να ακυρωσω τα παντα απο το mi clound-find device?
δεν χρησιμοποιώ πλεον την miui..... -
Ο/H tasosko έγραψε:
καλημερα μπορει καποιος να μου απαντησει αν πρεπει να ακυρωσω τα παντα απο το mi clound-find device?
δεν χρησιμοποιώ πλεον την miui.....
Mi 11i 8/256 -
Ο/H tasosko έγραψε:
-
Ο/H trifos έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα