έχει πρόβλημα με το GPS η Dev xtrv γιατί δοκίμασα την ελληνική stable 8.2.1.0 και είχε θέμα το GPS όπως και με τις official global stable που δοκίμασα πάλι τα ίδια... γενικά έχει θέμα το mi 5 με το GPS...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απ'οτι έχω καταλάβει το mi5 έχει κάκιστη διαχείριση μνημης. Εξού και τα κολλήματα. Έχει ένα από τα κορυφαία soc αλλά με τέτοια διαχείριση της ram δεν πας πουθενά. Δεν είναι δυνατόν με όλες τις εφαρμογές κλειστές να έχεις 1-1,5gb free. με 2-3 ανοιχτές φτάνεις κάτω από 400 mb και εκεί αρχίζει το πανυγήρι.Ασ ελπίσουμε με το miui 9 να γίνει ραγδαία αλλαγή και να είναι η συσκευή όπως πρέπει...
Ποιά θεωρείται ότι είναι η καλύτερη Global stable Marshmallow για την συσκευή μας? Από την ερευνά μου, το Nougat φαίνεται να είναι η πηγή του κακού.
Ποιος είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος για την μετάβαση από την 8.2.2 Global stable?
Η συσκευή έχει κλειδωμενο bootloader.
Έχει από τον Σεπτέμβριο να ασχοληθώ με αλλαγή ρομ σε xiaomi και η αλήθεια είναι ότι τα έχω ξεχάσει όλα. Γίνεται απλά να κατεβάσω την ρομ και να την περάσω μέσω του ενσωματωμένου updater όπως σε άλλες συκευές?