δεν νομίζω φιλε μ...ξερεις πως το λενε;η αν γίνεται να βαλω καμερα απο google pixel?στην miui?και κατι άσχετο...η oreo εχει βγει η ελληνική; ευχαριστώ
Η China Devrom μόλις ξεκίνησε να την δίνει στους beta tester την Oreo. Μετά το Πάσχα θα δοθεί στους beta tester της global Devrom.
Η ελληνική rom πλέον βασίζεται σε source από την global. Αν θέλεις κάνεις εγκατάσταση την XTRV ArΩma με root επιλογή. Αν και νομίζω με κάθε επιφύλαξη η Arωma rom το έχουν ενεργοποιημένο το 2api.
Μετά θα πας ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό για ενεργοποίηση του 2api: [Γενικά] Βελτιώστε τις φωτογραφίες σας με τη κάμερα του google pixel : Σελίδα 5 :: myphone forum
Για εμένα κάνε εγκατάσταση την gcam του arnova v6.
Βασικά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Κάτι άλλο συμβαίνει. Μήπως πατάς με το αυτί σου την ανοιχτή ακρόαση; Κλείνει η οθόνη σου, όταν το πλησιάζεις στο κεφάλι σου;
Βασικα ειχα το game boost και το ειχα ρυθμίσει οταν παίζω game και με παίρνουν τηλ και το σηκώνω άνοιγε η ανοιχτή ακρόαση... Εχθες κατα λάθος έσβησα το game boost και απο τοτε με περνούν και με την μια ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση.. Και προσπαθώ να βρω τέτοια επιλογή πουθενα έκανα επανεκκίνηση τπτ το game boost δεν μπορώ να το βρω στο κινητο... Δεν ξερω τι παίχτηκε
Μάλλον κατά λάθος την πήρες. Την έδωσαν μόνο στους beta tester αυτή την rom. Είσαι τυχερός, θέλω να δεις αν σε κρατάει την χώρα. Σε εμένα δεν την κρατάει σε επανεκκίνηση ή κλείσιμο συσκευής - άνοιγμα ως χώρα έχω την Αλβανία.