χαίρομαι ιδιαίτερα όταν αναγκάζομαι, τώρα τελευταία, να ισχυρίζομαι ότι η τελευταία ROΜ είναι ίσως η καλύτερη Ever...για το Mi-4c
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα !!!
Όλα σφαίρα σε redmi note 4g αλλά έχω ένα θέμα....... Έκανα καθαρή εγκατάσταση το έστησα από την αρχή....... Πατάω λοιπόν το άλμπουμ να δω τις φωτογραφίες μου και είναι κενό και τις βλέπω μόνο από τα αρχεία.. .... ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΆΛΙ ΤΟΎΤΟ;;;;;;;;
Γιάννη, δεν δοκιμάζεις να κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Άλμπουμ ?
Όλα σφαίρα σε redmi note 4g αλλά έχω ένα θέμα....... Έκανα καθαρή εγκατάσταση το έστησα από την αρχή....... Πατάω λοιπόν το άλμπουμ να δω τις φωτογραφίες μου και είναι κενό και τις βλέπω μόνο από τα αρχεία.. .... ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΆΛΙ ΤΟΎΤΟ;;;;;;;;
Γιάννη, δεν δοκιμάζεις να κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Άλμπουμ ?
Λοιπόν μπαίνω εφαρμογές_αλπουμ αλλά δεν έχει κάτι για καθαρισμό όμως, το εικονίδιο για καθαρισμό είναι αχνό όχι μαύρο ώστε να μου δείξει να το πατήσω.
αν και θα έχει ήδη ερωτηθεί -και απαντηθεί- αλλά να πώ την αμαρτία μου βαριέμαι του θανατά να ούμε να κάνω search ,πότε με το καλό η ρόμ για το Note 3 Pro?