Το backup είναι από μια stable GTV από Απρίλιο, νομίζω 7.1 ή 7.2Ο/H gkalen έγραψε:
@crapatzi
Κι άλλοι έχουν επαναφέρει κάποια πράγματα και δεν είχαν προβλήματα..
Δοκίμασε να επαναφερεις λιγα-λιγα για να δεις τι είναι αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα ..
Το backup το είχες από Developer rom ??
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
@crapatzi
Ισως το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή το backup που έχεις είναι από εφαρμογές και δεδομένα της Miui7 ..
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο , κι άλλοι επανέφεραν πράγματα από το micloud αλλά δεν είχαν παρόμοιο πρόβλημα .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο , κι άλλοι επανέφεραν πράγματα από το micloud αλλά δεν είχαν παρόμοιο πρόβλημα
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
@gkalen Μην χαίρεσαι ακόμα είναι σε test ακόμα, με συνέχεια το GPS, & το 4G + data & WiFi
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
@gkalen Μην χαίρεσαι ακόμα είναι σε test ακόμα, με συνέχεια το GPS, & το 4G + data & WiFi
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
αφου τα εχουμε ξαναπει ,για θεματα μπαταριας ειναι ολα σχετικα , τα στατιστικα του καθενος, ειναι για αυτον και μονο...ας μην γεμιζουμε το φορουμ με φώτο αχρειαστες ,και λογια περιτα...
Υ.Γ.: [ 1η δημοτικού : ανόμοια μεταξύ τους πράγματα, δεν προσθαφαιρούνται. ]
εκτος και αν ανατρεψουμε τους μαθηματικους ορους...
αν μπορειτε βελτιωστε να ειναι γρηγορο να τρωει λιγη ram να εχει επιδοσεις γενικα...την μπαταρια την ξερουμε εδω και καιρο πως συμπερεφερεται ,απο την μανα της ,,τωρα θα αλαξει..
εκτος και αν φτιαξετε καινουργια μπαταρια δυνατη να κραταει πολυ,,, εργοστασιο δηλαδη... -
@Antonios Gagas Σε αντιπαράθεση δεν έχω όρεξη να μπω, διάβασε ποιος παίρνει την αναφορά μου, και αυτό δεν είναι η πρώτη φορά, ειρήνη υμίν.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@Antonios Gagas Σε αντιπαράθεση δεν έχω όρεξη να μπω, διάβασε ποιος παίρνει την αναφορά μου, και αυτό δεν είναι η πρώτη φορά, ειρήνη υμίν.
,να ξερουμε και εμεις οι απλοι χρηστες,και μολις δοκιμασω εγω θα σου πω στο τελος.. αν ισχυουν και αν ειχες δικαιο,,ευχαριστω -
@derveni
Το είχες ξαναπει το , "μη χαίρεσαι ακόμα" , αλλά εγώ χαιρομουν ...
Το ίδιο θα κάνω και τώρα , μπορείς να τη σκισεις άνετα τη ρομ και όλα θα πάνε μία χαρά , από βδομάδα θα τη σκίζουν και οι υπόλοιποι ..
@Antonios Gagas
Δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο ..
Τυχαίνει ο derveni να είναι σε εντεταλμενη υπηρεσία για δοκιμή στη Stable του Kenzo και δίνει κάποιες πληροφορίες , θα μπορούσε να τις δώσει και με π.μ. βέβαια αλλά εντάξει τι να κάνουμε τώρα , από βδομάδα που θα βγουν οι Stable Roms δεν θα έχουμε πολλά τέτοια ... -
-
με τις βιντεοκλησεις τι γινεται ρε παιδια γιατι δεν βγαζει κουμπακι στις επαφες?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα