Διαβασε τις δύο τελευταίες σελίδες στο πρώτο τοπικ της υπογραφής μου με τις Developer rom ..Ο/H ktax έγραψε:
Υπάρχει ήδη μπουσουλας για το πώς θα φλασαρεις τη Marshmallow ρομ στο Kenzo...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔιαβασε τις δύο τελευταίες σελίδες στο πρώτο τοπικ της υπογραφής μου με τις Developer rom ..Ο/H ktax έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Διαβασε τις δύο τελευταίες σελίδες στο πρώτο τοπικ της υπογραφής μου με τις Developer rom ..Ο/H ktax έγραψε:
Υπάρχει ήδη μπουσουλας για το πώς θα φλασαρεις τη Marshmallow ρομ στο Kenzo...
Ισχύει ο γενικός απαράβατος κανόνας, πως για να πας από Stable σε Developer ROM και το ανάστροφο, θα πρέπει να έχει προηγηθεί πρώτα ένα Factory Reset από το TWRP Recovery.Ο/H ktax έγραψε:
Τον βλέπω το μπούσουλα αλλά λέει από dev σε Μ/Μ, εμείς που έχουμε stable thunder ακολουθούμε την ίδια διαδικασία η βάζουμε πρώτα dev και μετά συνεχίζουμε...
Εχω feedback από τη Rom για το Redmi3S Land , στο οποίο ο @DIMITRIS HANIAS την έχει περάσει χωρίς προβλήματα ..Ο/H spirosmeg έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ
Πρέπει να αναφέρω οτι η Rom: Redmi3S_Land_StableV8.0.2.0 δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το Flash όπου λίγο πριν κάνει απενεργοποίηση του κινητού και πέφτει σε λειτουργία ανάκτησης αν προσπαθήσεις να το ενεργοποιησης πλέον βρίσκεσαι με bootlop...
Η διαδικασία έγινε απο 2 φορές και με πιστή εκτέλεση των οδηγών που πρέπει!
Επίσης τα ίδια κάνει και η αντίστοιχη GTV Rom ΑΛΛΑ όχι και η αντίστοιχη EU. οπου το φλασαρισμα αυτής ολοκληρώνετε με επιτυχία...