se redmi3s εχουμε σημαντικες αλλαγες απο 8.0.2 @gkalen???στην 8.0.2 μονο ο ηχος ειχε μια μειωση αισθητη στον ηχο κλησης!!εισαι παιχταρας,μπραβο για την δουλεια που κανεις!!
@chief
Θα κοιτάξω να δω για τον ήχο που λες ..
Μπορείς να μετρήσεις πόσα level έχει ο ήχος από το 0 μεχρι το τέρμα .
Πόσα κλικ κάνεις από το 0 μέχρι να τερματίσει ??
Θα το μετρήσεις όμως και σε βίντεο από you tube και σε μουσική και να μου πεις ..
@gkalen 15 κλικ από το 0 μέχρι να τερματίσει σε όλα (βίντεο, μουσική, youtube, ραδιόφωνο). Έχω την εντύπωση ότι μεταξύ των κλικ δεν αλλάζει ιδιαίτερα ο ήχος από το 4 στο 5 π.χ. κ.ο.κ. γι αυτό και ο ήχος στο πρώτο κλικ είναι τόσο δυνατός. Προσωπική άποψη πάντα...
@gkalen
Έβαλα κι εγώ την 8.0.2.0 στο δικό μου RN2.
Αυτό που παρατήρησα αμέσως είναι ότι έχεις αλλάξει τον επιλεγμένο governor της cpu σε ondemand. Αυτό δίνει μια κάποια ταχύτητα παραπάνω όμως δεν θα είναι και τόσο καλό για την μπαταρία. Ομως είναι νωρίς ακόμα.... θα δούμε.
Το Note 2 με 8.0.2 + xposed + 2 patches από UserXP μου έκανε σήμερα reboot στα καλά καθούμενα (ενώ πήγαινα με το GPS). Οπότε μάλλον υπάρχει κάποιο ζήτημα γενικώς ή με κάτι από τα πρόσθετα. Για να είμαι βέβαιος μάλλον θα πάω σε καθαρή εγκατάσταση μετά από reset και επαναφορά από local backup MiUI, και βλέπουμε...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Δεν το έχω δουλέψει πολύ, αλλά όσο το είχα στην 8.0.1 δεν μου έκανε τέτοια. Θα βάλω σκέτη 8.0.2 + root χωρίς τα πρόσθετα, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, θα το αφήσω έτσι μια- δυο μέρες και θα αναφέρω...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
@kandilak
Έχεις δίκιο , έτσι ακριβώς είναι ...
Ήθελα να δώσω λίγο performance παραπάνω , αυτό φαίνεται ότι πέτυχε αλλά δεν μας κάνει τη χάρη και στη μπαταρία ..
Θα κάνω κάποιες αλλαγές ακόμα που θα δοκιμάσει ο @LeonTsi ..
Θα δοκιμασουμε πάλι αλλαγή στον governor και αν δεν πάει καλά θα το επαναφερουμε στα προηγούμενα scripts και tweaks , απλά θα τα αναβάθμισω λίγο ...
Επειδή ο LeonTsi έχει nohhon μπαταρία θα σου στείλω κι εσένα δυο ζιπακια για δοκιμή με τη μαμισια μπαταρία ..
@cacau
Κάνε μία δοκιμή χωρίς πρόσθετα και θα τα ξαναπουμε , θα κάνουμε κάνα δυο τεστ με τα παιδιά και ίσως ανεβασω κάποιο fix zip από βδομάδα ...