Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• άνοιξε το πακέτο σου και στήσε το τηλέφωνο σου απο την αρχή.
      εδω θα βρεις αυτα που χρειάζεσαι και σε λίγες ώρες θα έχουν ηρεμήσει τα νεύρα σου και θα χαρείς το νεο σου τηλέφωνο...
      xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ :D
    • Φιλε Κωστα, νευρα ειχα χθες το βραδυ, οταν συνεβη το γεγονος...τωρα μιας και βρηκα μια προχειρη συσκευη για να μην μεινω τουλαχιστον χωρις τηλεφωνο ειμαι μια χαρα...να σου πω την αληθεια δεν θελω να επεμβω καθολου στο κινητο μηπως και τυχον δημιουργηθουν προβληματα με την εγγυηση που μου προσφερει το καταστημα...
    • Διαφήμιση
    • Ρε παιδια.. καλησπέρα καταρχάς και καλο βραδάκι Κυριακής. Εχω όμως μια απορία.. Αφου εχει βγει ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΟΜ με ΕΛΛΗΝΙΚΑ για το note 4 η οποια ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ γιατι ταλαιπωρείτε τα κινητα σας με αλλες ρομ? Διαβαζω για κλεισιμο του κινητού αφου πρωτα γινουν μαυροασπρα τα εικονιδια (και καποιοι λενε μαλιστα οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ολα κλεινουν ετσι.. ΟΧΙ δεν κλείνουν ολα ετσι) ακούω για σιμ που δεν διαβάζονται για διαγραφή όλου το κινητού μετα απο update και απλα μου κανει εντυπωση.. Υπαρχει ρομ σταθερη και Ελληνικη.. γιατι αλλες ρομ? χανω κατι? κανω κατι λαθος με την εννοια οτι προσφέρουν κατι που χάνω? Συγνωμη για το ποστ.. απλες αποριες εχω.
    • ααα και κατι που θυμηθηκα τωρα...το αυτοκολλητακι που εχει πισω δεν πρεπει να αφερεθει γιατι χανεται η οποια εγγυηση ειχε το τηλεφωνο η καθομαι και διαβαζω μ#λ@κιες;

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H insideman75 έγραψε:

Ρε παιδια.. καλησπέρα καταρχάς και καλο βραδάκι Κυριακής. Εχω όμως μια απορία.. Αφου εχει βγει ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΟΜ με ΕΛΛΗΝΙΚΑ για το note 4 η οποια ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ γιατι ταλαιπωρείτε τα κινητα σας με αλλες ρομ? Διαβαζω για κλεισιμο του κινητού αφου πρωτα γινουν μαυροασπρα τα εικονιδια (και καποιοι λενε μαλιστα οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ολα κλεινουν ετσι.. ΟΧΙ δεν κλείνουν ολα ετσι) ακούω για σιμ που δεν διαβάζονται για διαγραφή όλου το κινητού μετα απο update και απλα μου κανει εντυπωση.. Υπαρχει ρομ σταθερη και Ελληνικη.. γιατι αλλες ρομ? χανω κατι? κανω κατι λαθος με την εννοια οτι προσφέρουν κατι που χάνω? Συγνωμη για το ποστ.. απλες αποριες εχω.
      Έχεις απολυτο δίκιο.
      Δοκιμασα την global και είναι σταθερότατη. Το ξεκλείδωμα bootloader πλεόν και το πέρασμα TWRP δεν είναι απαραίτητο.
      Για όσους τους τρώνε τα χέρια τους και τους αρέσουν οι πειραματισμοι ναι.
      Για όλους τους άλλους μια χαρα μας ειναι και η επισημη global.

Even dead i will fight.
    • Ο/H insideman75 έγραψε:

Ρε παιδια.. καλησπέρα καταρχάς και καλο βραδάκι Κυριακής. Εχω όμως μια απορία.. Αφου εχει βγει ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΟΜ με ΕΛΛΗΝΙΚΑ για το note 4 η οποια ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ γιατι ταλαιπωρείτε τα κινητα σας με αλλες ρομ? Διαβαζω για κλεισιμο του κινητού αφου πρωτα γινουν μαυροασπρα τα εικονιδια (και καποιοι λενε μαλιστα οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ολα κλεινουν ετσι.. ΟΧΙ δεν κλείνουν ολα ετσι) ακούω για σιμ που δεν διαβάζονται για διαγραφή όλου το κινητού μετα απο update και απλα μου κανει εντυπωση.. Υπαρχει ρομ σταθερη και Ελληνικη.. γιατι αλλες ρομ? χανω κατι? κανω κατι λαθος με την εννοια οτι προσφέρουν κατι που χάνω? Συγνωμη για το ποστ.. απλες αποριες εχω.
      Επιλογή του χρήστη είναι, δεν πρόκειται για ταλαιπωρία. Καταρχήν τα ελληνικά στο nikel βγήκαν από την 8.1.2 και μετά (αν δεν κάνω τρομερό λάθος), έκδοση η οποία βγήκε κάπου το Δεκέμβριο. Από το καλοκαίρι που βγήκε το τηλέφωνο μέχρι και τότε, δεν υπήρχε άλλη "καθαρή" επιλογή για ελληνικά, πέραν των GTV, THUNDER και πλέον XTRV. Πέραν αυτού, οι ROMs της ελληνικής ομάδας είναι αρκετά πιο "καθαρές" από bloatware, έχουν κάποιες extra εφαρμογές μέσα (την εφαρμογή του dnomikos για τους 160 χαρακτήρες σε SMS), το Dolby ATMOS και ορισμένες μικρές βελτιώσεις για καλύτερη απόδοση του MIUI. Είναι απαραίτητα υποχρεωμένος κάποιος να εγκαταστήσει την ελληνική ROM ? Φυσικά και όχι (πλέον). Είναι θέμα περισσότερο προσωπικής προτίμησης. Εννοείται βεβαίως ότι η ελληνική ROM, ως custom ROM μπορεί και αυτή σε μια αναβάθμιση να βγάλει θέματα και να χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση και όχι απλά ένα dirty flash (ή ακόμα και να έχει bug η νέα version). Αυτό όμως είναι γνωστό και είναι το τίμημα που "πληρώνει" κάποιος για την επιλογή του. Μήπως νομίζεις οι official ROM's είναι bug free ?
    • 3 ερωτησεις, αν μπορειτε :
      1) να ειμαι ησυχος οτι η μη αναγνωριση της sim οφειλεται σε δυσλειτουργια της ανεπισημης ρομ που εχουν περασει και οχι στη συσκευη ?
      2) συμφωνα με τα προαναφερθεντα του insideman75, εχει νοημα να ξαναπερασουν την ελληνικη ρομ η' να περασουν την επισημη ρομ με ελληνικα ;
      3) τελικα μετα απο τοσες παρεμβασεις στο κινητο, το αγοραζω ως καινουριο η' ως μεταχειρισμενο ;
    • Διαφήμιση