Όχι είναι όλες οι εφαρμογές κλειστές έχω την 7.1.12
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
@Giwrgos Efthimiadis
Έχεις κάνει εγκατάσταση με Factory reset την XTRV ??
Αν ήσουν με GTV και πηγές σε ΧTRV χωρις FR , καλό θα ήταν να κάνεις .. -
Με την κινεζορομ την unofficial ήμουν.. Factory reset εννοείς αν έκανα φορματ το data κατά την εγκατάσταση; αα και κάτι άλλο είχα κάνει backup απ το twrp και μου έμεινε 1,40gb διαθεσιμότητα το διέγραψα και έκανα ξανά αλλά στην sd εκεί είδα ότι το backup έτρωγε 6gb.. Μήπως έχω διπλά αρχεία μέσα; γιατί δε μου φαίνεται φυσιολογικό το 6gb.
-
Ο/H Giwrgos Efthimiadis έγραψε:
Με την κινεζορομ την unofficial ήμουν.. Factory reset εννοείς αν έκανα φορματ το data κατά την εγκατάσταση;
-
Στο πρώτο μέρος σ έχασα λίγο.. Αλλά κατά την εγκατάσταση είχαν πολλά θέματα και δοκίμασα πολλούς οδηγούς για να περάσω τα ελληνικά. Σίγουρα κάτι δεν έχει γίνει σωστά. Έχω κλειδωσει το messenger και το watsup να μη κλείνουν ποτέ και τρώνε κι αυτά ram.. Όταν τα κλείνω κι αυτά η ram πάει στο 800 εντάξει έχει και μικρή ram το κινητό.
-
Ο/H Giwrgos Efthimiadis έγραψε:
Στο πρώτο μέρος σ έχασα λίγο.. Αλλά κατά την εγκατάσταση είχαν πολλά θέματα και δοκίμασα πολλούς οδηγούς για να περάσω τα ελληνικά. Σίγουρα κάτι δεν έχει γίνει σωστά. Έχω κλειδωσει το messenger και το watsup να μη κλείνουν ποτέ και τρώνε κι αυτά ram.. Όταν τα κλείνω κι αυτά η ram πάει στο 800 εντάξει έχει και μικρή ram το κινητό.
-
Με δύο εφαρμογές κλειδωμένες έχω μέχρι 500 με όλα τα υπόλοιπα κλειστά αλλιώς το βλέπω να πέφτει και κοντά στο 350 αν κλείσω κι αυτές τις εφαρμογές που έχω κλειδωσει τότε πάει 800 σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρω το 32δυαρι με την τριάρα ram μιας και έχω αγοραστή για το δικό μου στα 180 ευρώ
-
Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα! έχω ένα Note 4 στα χέρια μου, δεν με ενδιαφέρει να κάνω πολλά πράγματα αλλά θέλω να βάλω την Ελληνική γλώσσα στο menu.Το θέμα είναι ότι σε άλλα 2 Note 4 με το update ,μπήκε απο μόνη της.Σε αυτό γιατί δεν την έχει; V8.0.4.0.MBFMIDG
-
-
Έχει αποσυρθεί το update αλλά μέσω αυτού του thread, τα links δουλεύουν ακόμα (τελευταία φορά που κοίταξα). Οπότε κατεβάζει ο φίλος μας recovery ROM και κάνει αναβάθμιση μέσω updater.
-
κ γτ να κανει update μια rom που την εχει αποσυρει η ιδια η xiaomi ? τους λογους της ειχε....
@apsogos4ever υπομονη μεχρι να βγει καινουρια...
@Giwrgos Efthimiadis χτυπα το 32αρι, μη το σκεφτεσαι !! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα