Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τι πλεονεκτήματα θα έχω με αυτή ?? -
official rom, αυτόματα updates, Ελληνικά, play store.....αυτό μόνο, τίποτ' άλλο!!
κάνε ένα factory reset , γι αρχή, να σου φύγει η ιδέα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Aris1 έγραψε:
‘’Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις’’
Ξεκλειδώνει με αυτή την rom ?
Θέλω να περάσω καθαρή Ελληνική ρομ, τι πρέπει να κάνω ??
-
Ο/H teodorzaf έγραψε:
Κάποια στιγμή το en.miui.com/download-309.html είχε βγάλει την 8.1.4.0. κάποια άτομα παραπονέθηκαν για την μπαταρία (οχι κάτι τραγικό αλλά εμφανές μεγαλύτερη κατανάλωση) και έτσι την απέσυραν. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, και η τελευταία είναι η 8.0.4.0 όπως θα δείτε.
Είμαστε εν'αναμονή για διόρθωση για αυτους που θέλουν global. Μερικά καταστήματα πρόλαβαν και έκαναν την αναβάθμιση πρην την απόσυρση της συγκεκριμένης ρομ. Αν σε πειράζει τόσο πολύ σου προτείνω να πας σε developer, αν είσαι και κλειδωμένος.
Ο/H Aris1 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
-
Γεια σας ειμαι καινουργια στην xιaomi και δεν γνωριζω τι ακριβως θα πρεπει να κανω για να εγκαταστησω την ελληνικη εκδοση για το μοτελο note 4 θα μπορουσατε να με βοηθησετε καπως?
-
Ο/H Gwgw97 έγραψε:
Γεια σας ειμαι καινουργια στην xιaomi και δεν γνωριζω τι ακριβως θα πρεπει να κανω για να εγκαταστησω την ελληνικη εκδοση για το μοτελο note 4 θα μπορουσατε να με βοηθησετε καπως?
Για αρχή βγάλε μία φώτο και ανέβασέ την εδώ, με αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" της συσκευής σου. -
Θέλω να δω πότε θα μας δώσουν την 8.2 official global stable. 20 Φλεβάρη είπαν και αν δε μπεί Μάρτιος δεν το βλέπω... Μόνο και μόνο αν σκεφτείς ότι έχουν πάρει και δύο πισω, ίσως αυτήν να την πείραν πίσω πριν καν την δώσουν....
-
Ο/H leonidasts έγραψε:
Θέλω να δω πότε θα μας δώσουν την 8.2 official global stable. 20 Φλεβάρη είπαν και αν δε μπεί Μάρτιος δεν το βλέπω... Μόνο και μόνο αν σκεφτείς ότι έχουν πάρει και δύο πισω, ίσως αυτήν να την πείραν πίσω πριν καν την δώσουν....
ΑΠΟ 20 Φλεβάρη είπαν. Όχι 20 . :p
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα παρέλαβα για την ξαδέρφη ένα RN4 2/16 (από Gearbest 133€).
Αν κατάλαβα καλά έχει την Official Chinese Stable 8.0.3.0
Χθες έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και περιμένω το ΟΚ
Σκέφτομαι να περάσω μία stable και να της το παραδώσω
Καμία συμβουλή;
ΥΓ Όχι δεν είναι μωβ, άσπρο με χρυσό είναι αλλά η φωτογραφική του Samsung έσκασε από τη ζήλια του και έβαλε ότι χρώμα ήθελε!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα