Προφανώς αυτή είναι η καλυτερη λύση αλλά θα πρέπει να πείσω την μικρή να το δουλεύει για λίγο στα ΑγγλικάΟ/H geoanto555 έγραψε:
Πέρνα την 8,0,4 και σύντομα θα πάρει αναβάθμιση με Ελληνικά..
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
μπορεις να περασεις και αυτη απ το recovery Download MIUI 8.1.2.0 Global Stable ROM for Redmi Note 4 αν θελεις. Εχει Ελληνικα κανονικα.Ο/H billphone έγραψε:
Προφανώς αυτή είναι η καλυτερη λύση αλλά θα πρέπει να πείσω την μικρή να το δουλεύει για λίγο στα Αγγλικά
-
Είχα ακούσει ότι κάποιες Stable πριν την 8.1.8 είχαν προβλήματα με τα ΙΜΕΙ, ή τα έχω μπερδέψει;Ο/H insideman75 έγραψε:
μπορεις να περασεις και αυτη απ το recovery Download MIUI 8.1.2.0 Global Stable ROM for Redmi Note 4 αν θελεις. Εχει Ελληνικα κανονικα.Ο/H billphone έγραψε:
Προφανώς αυτή είναι η καλυτερη λύση αλλά θα πρέπει να πείσω την μικρή να το δουλεύει για λίγο στα Αγγλικά
-
δεν εχω υπ οψιν μου καποια global official 8,1,8 για το nikel.... για τις 8.0.4 8.1.2 και για την 8.1.4 που ''φοραω'' τωρα μπορω να σου πω οτι ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΕΣ. Το μονο που εχω να βρω κατα ειναι η περιπου 15% μειωμενη μπαταρια σε διαρκεια.Προβλημα που φανταζομαι θα λυθει τις επομενες μερες με το update σε miui 8.2Ο/H billphone έγραψε:
Είχα ακούσει ότι κάποιες Stable πριν την 8.1.8 είχαν προβλήματα με τα ΙΜΕΙ, ή τα έχω μπερδέψει;
-
Μακάρι, θα προχωρήσω λοιπόν με αυτήν. ΕυχαριστώΟ/H insideman75 έγραψε:
δεν εχω υπ οψιν μου καποια global official 8,1,8 για το nikel.... για τις 8.0.4 8.1.2 και για την 8.1.4 που ''φοραω'' τωρα μπορω να σου πω οτι ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΕΣ. Το μονο που εχω να βρω κατα ειναι η περιπου 15% μειωμενη μπαταρια σε διαρκεια.Προβλημα που φανταζομαι θα λυθει τις επομενες μερες με το update σε miui 8.2Ο/H billphone έγραψε:
Είχα ακούσει ότι κάποιες Stable πριν την 8.1.8 είχαν προβλήματα με τα ΙΜΕΙ, ή τα έχω μπερδέψει;
Στο link που μου έδωσες έχει και fastboot ROM. Υπάρχει κανένας λόγος να την περάσω από το Recovery όπως είπες εσύ; -
Οι xtrv το είχαν το πρόβλημα αλλά διορθώθηκεΟ/H billphone έγραψε:
You may think you can fly - but you better not try -
@billphone
Την έφαγες τη μία μέρα στη κουβέντα , φάε κι άλλη μία μέρα και την τρίτη μέρα ξεκλειδωνεις και βάζεις xtrv ..
Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη κάνει την αίτηση για ξεκλείδωμα ..
@insideman75
Βάλε μία από τις τελευταίες ( 8.1.8.0 ή 8.1.10.0 ) και θα μειωθούν αρκετά και τα θέματα μπαταρίας , είσαι με παλιά ρομ .. -
Έχεις δίκιο για την κουβέντα αλλά υποσχέθηκα αύριο να το παραδώσω με Ελληνικά και αγχώθηκα.Ο/H gkalen έγραψε:
@billphone
Την έφαγες τη μία μέρα στη κουβέντα , φάε κι άλλη μία μέρα και την τρίτη μέρα ξεκλειδωνεις και βάζεις xtrv ..
Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη κάνει την αίτηση για ξεκλείδωμα ..
Έχω κάνει αίτηση πριν 2 μέρες και κάτι και η αλήθεια είναι ότι περίμενα να είχα ήδη την άδεια αλλά δεν... -
Για δοκίμασε να ξεκλειδώσεις. Μερικές φορές δεν έρχεται sms

Even dead i will fight. -
Φάγαμε την μερα, μη φάμε και την νυχτα!Ο/H osalonikios έγραψε:
Για δοκίμασε Το πρωί να ξεκλειδώσεις. Μερικές φορές δεν έρχεται sms
You may think you can fly - but you better not try -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-