Προφανώς αυτή είναι η καλυτερη λύση αλλά θα πρέπει να πείσω την μικρή να το δουλεύει για λίγο στα ΑγγλικάΟ/H geoanto555 έγραψε:
Πέρνα την 8,0,4 και σύντομα θα πάρει αναβάθμιση με Ελληνικά..
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Ο/H billphone έγραψε:
Προφανώς αυτή είναι η καλυτερη λύση αλλά θα πρέπει να πείσω την μικρή να το δουλεύει για λίγο στα Αγγλικά
-
Ο/H insideman75 έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Προφανώς αυτή είναι η καλυτερη λύση αλλά θα πρέπει να πείσω την μικρή να το δουλεύει για λίγο στα Αγγλικά
-
Ο/H billphone έγραψε:
Είχα ακούσει ότι κάποιες Stable πριν την 8.1.8 είχαν προβλήματα με τα ΙΜΕΙ, ή τα έχω μπερδέψει;
-
Ο/H insideman75 έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Είχα ακούσει ότι κάποιες Stable πριν την 8.1.8 είχαν προβλήματα με τα ΙΜΕΙ, ή τα έχω μπερδέψει;
Στο link που μου έδωσες έχει και fastboot ROM. Υπάρχει κανένας λόγος να την περάσω από το Recovery όπως είπες εσύ; -
Ο/H billphone έγραψε:
You may think you can fly - but you better not try -
@billphone
Την έφαγες τη μία μέρα στη κουβέντα , φάε κι άλλη μία μέρα και την τρίτη μέρα ξεκλειδωνεις και βάζεις xtrv ..
Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη κάνει την αίτηση για ξεκλείδωμα ..
@insideman75
Βάλε μία από τις τελευταίες ( 8.1.8.0 ή 8.1.10.0 ) και θα μειωθούν αρκετά και τα θέματα μπαταρίας , είσαι με παλιά ρομ .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@billphone
Την έφαγες τη μία μέρα στη κουβέντα , φάε κι άλλη μία μέρα και την τρίτη μέρα ξεκλειδωνεις και βάζεις xtrv ..
Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη κάνει την αίτηση για ξεκλείδωμα ..
Έχω κάνει αίτηση πριν 2 μέρες και κάτι και η αλήθεια είναι ότι περίμενα να είχα ήδη την άδεια αλλά δεν... -
Για δοκίμασε να ξεκλειδώσεις. Μερικές φορές δεν έρχεται sms
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Για δοκίμασε Το πρωί να ξεκλειδώσεις. Μερικές φορές δεν έρχεται sms
You may think you can fly - but you better not try -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-