Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Καλύτερα να περιμένεις την 8.2 που είναι να βγει εντός των ημερών. Αν θέλεις να βάλεις μόνο stable δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα, εκτός και αν της περάσεις την ελληνική XTRV.
Αν δεν κάνω λάθος ακολουθώ το 1ο βήμα και μετά το 2ο βήμα εφόσον έχω ξεκλειδώσει, σωστά;
Και ίσως σε δεύτερη φάση περνάω από πάνω την 8.2 όταν με το καλό βγει -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
Καλύτερα να περιμένεις την 8.2 που είναι να βγει εντός των ημερών. Αν θέλεις να βάλεις μόνο stable δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα, εκτός και αν της περάσεις την ελληνική XTRV.
Και ίσως σε δεύτερη φάση περνάω από πάνω την 8.2 όταν με το καλό βγει
-
-
Είχαν βγει αλλά αποσύρθηκαν, μετά τις 20/02 είχαν ανακοινώσει ότι θα βγουν, άρα από ημέρα σε ημέρα.
-
-
Ο/H billphone έγραψε:
Η τελευταία Global Stable είναι η 8.0.4.0;; σε 8.1.Χ δεν βγαίνει κάτι;
Ο/H makis1024 έγραψε:
Είχαν βγει αλλά αποσύρθηκαν, μετά τις 20/02 είχαν ανακοινώσει ότι θα βγουν, άρα από ημέρα σε ημέρα.
=============== Φεβ 24th 2017, 10:16pm ===============
Αν όχι να της το δώσω της ξαδέρφης χωρίς Ελληνικά και όταν έρθει η 8.2 (που φαντάζομαι ότι θα έχει Ελληνικά) να την περάσω από πάνω;
Ή να βάλω developer τώρα και αργότερα την 8.2; αλλά θα θέλει και factory reset μετά και θα γκρινιάζει η άλλη που θα τα στήσει όλα από την αρχή...
Ή να βρω καμιά από αυτές που αποσύρθηκαν και να την περάσω προσωρινά μέχρι την 8.2;
Δεν έχει έρθει και η άδεια ακόμα για ξεκλείδωμα για να περνούσα την XTRV -
Το στήνεις όπως σου έρθει και όταν βγεί η αναβάθμιση την κάνει και έχει Ελληνικά.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Το στήνεις όπως σου έρθει και όταν βγεί η αναβάθμιση την κάνει και έχει Ελληνικά.
xiaomi.eu_multi_HMNote4_V8.1.8.0.MBFCNDI_v8-6.0.zip
Θα έχω πρόβλημα αν την περάσω εκτός του θέματος της μπαταρίας;
-
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Θα έχω πρόβλημα αν την περάσω εκτός του θέματος της μπαταρίας;
Ότι και η ΕλληνικήYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ότι και η Ελληνική
Καμία συμβουλή; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα