Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H Chrysostomos17 έγραψε:
-
καλημέρα κι απο εμένα ,
μόλις το παρήγγειλα από εδώ
Xiaomi Redmi Note 4 Pro Helio X20 3GB 64GB Smartphone - Silver
ελπίζω να μου βγει οκ η αγορά και να πάνε ολα καλά τόσο με τη παραλαβή οσο και με την ποιότητα του προϊόντος.
ευχαριστώ πάντως το forum για τις τόσες πληροφορίες που άντλησα.
να στε όλοι καλά.
δεν κρύβω βέβαια οτι ειμαι λιγο αγχωμένος με ολα αυτα που διάβασα περί μη σωστών αποστολών, τελωνίων κτλ .
θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη.
Bodai: Non Affliate link Removed.FORUM RULESWhatever Can Be Done, Will Be Done -
Καλημερα σε ολους! Εδω και 2 βδομαδες εχω το Redmi Note 4 64gb και θελω να περασω την Ελληνικη stable Rom! Διαβαζοντας στο φορουμ ειδα πως υπαρχει πιθανοτητα να ειναι στο κινητο unofficial Rom περασμενη.... Μην το γνωριζοντας αυτο εκανα την διαδικασια ξεκλειδωματος του bootloader και εγινε κανονικα το επιβεβαιωσα και με τον οδηγο που υπαρχει στο φορουμ! Στην συνεχεια περασα κανονικοτατα τον TWRP. Εβαλα screenshots να δειτε ποια εκδοση εχω και τι διαδικασια χρειαζεται απο εδω και περα για να μην κανω καμια χοντρη πατατα.... περιμενω προτασεις σας ευχαριστω πολυ!!
-
Κατέβασε την Ελληνική rom που θες βαλτην χύμα στο τηλέφωνο και αφού έχεις περάσει το TWRP (ελπίζω χωρίς σφάλματα και με format data) θα κάνεις το instal απο εκεί !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν χρειαζεται να περασω καποια κινεζικη πρωτα? Περνας την Ελληνικη κατευθειαν?
-
Ο/H pmoyl έγραψε:
Δεν χρειαζεται να περασω καποια κινεζικη πρωτα? Περνας την Ελληνικη κατευθειαν?
Έχεις ξεκλειδώσει δηλαδή εσύ με official τρόπο έτσι ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pmoyl έγραψε:
Δεν χρειαζεται να περασω καποια κινεζικη πρωτα?
Πέρασμα official rom, ξεκλείδωμα ,κλπ. -
Βάλε μία official όπως σου λέει και ο @geoanto555 μετά πήγαινε πάλι να δεις τον bootloader πιθανόν να έχει πάλι κλειδώσει ,αν ναι ξανά ξεκλείδωμα και προχωράμε
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα! Ετοιμάζομαι για παραγγελία. Από αυτές τις ρομ που μου δίνει να επιλέξω,εγώ διαλέγω τη δεύτερη για να ξεκλειδώσω και μετά να βάλω την ελληνική. Σωστά?
- Multi-language rom&Google play store installed
- Official CN ROM(Only Support Chinese&English)
- Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language)
- Multi-language rom&Google play store installed
-
Γιατί επιστρέφω το REDMI NOTE 4, 3Gb/64Gb πισω...
Μετά απο 8 μέρες χρήση
-Η μπαταρία δεν με φτάνει. Κάθε μέρα φορτίζω στο 100%. Ετσι η μπαταρία με όλα τα συστηματα εξοικονομισης αλλα πάντα ανοιχτα τα data και WIFI, κρατάει μόνο 5 ωρες SOT και 2 ωρες ομιλία /μερα. Δεν ειμαι Gamer καθόλου. Μόνο δουλειά.
-Αντιμετώπισα πρόβλημα με το Miui και google sheets που εν μέρει λυθηκαν, όχι τελείως. Εγραψα στο forum για βοήθεια και δεν υπήρξε ανταπόκριση/ γνώση.
-Εστειλα το τηλέφωνο για πέρασμα ελληνικής rom σε γνώστη στο forum και απέτυχε, αρα εγώ δεν θα είχα καμμια πιθανότητα και θα καθυστερούσα πολύ χάνοντας χρόνο.
-Δεν με βόλεψε το contrast, θα ήθελα λίγο ακόμα σε brightness καθ οτι μεγάλος άνθρωπος είμαι και σε daylight θέλω βοήθεια... -
Να γιατί κάνω σαν κατίνα και δεν το παίρνω κατευθείαν :p Λένε και πολλά για τελωνείο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα