Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• redmi pro πάρε φίλος....όλα αυτά που αναφέρει το παιδί σαν προβλήματα, δεν υφίστανται... :thumbsup:

και η τιμή του είναι στα πατώματα!!! :o
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H Gpat έγραψε:

Γιατί επιστρέφω το REDMI NOTE 4, 3Gb/64Gb πισω...

Μετά απο 8 μέρες χρήση

-Η μπαταρία δεν με φτάνει. Κάθε μέρα φορτίζω στο 100%. Ετσι η μπαταρία με όλα τα συστηματα εξοικονομισης αλλα πάντα ανοιχτα τα data και WIFI, κρατάει μόνο 5 ωρες SOT και 2 ωρες ομιλία /μερα. Δεν ειμαι Gamer καθόλου. Μόνο δουλειά.

-Αντιμετώπισα πρόβλημα με το Miui και google sheets που εν μέρει λυθηκαν, όχι τελείως. Εγραψα στο forum για βοήθεια και δεν υπήρξε ανταπόκριση/ γνώση.

-Εστειλα το τηλέφωνο για πέρασμα ελληνικής rom σε γνώστη στο forum και απέτυχε, αρα εγώ δεν θα είχα καμμια πιθανότητα και θα καθυστερούσα πολύ χάνοντας χρόνο.

-Δεν με βόλεψε το contrast, θα ήθελα λίγο ακόμα σε brightness καθ οτι μεγάλος άνθρωπος είμαι και σε daylight θέλω βοήθεια...

Αυριο πρωι το παω στο ταχυδρομειο, επιστροφή στο geekbuying. Αν θεωρείτε οτι υπάρχει λύση παρτε με 6944648748. Προφανώς η εργασία σας θα πληρωθεί. Ευχαριστώ. Επίσης το τηλέφωνο αν το θέλει κάπoιος το δίνω χαμηλότερα 10% απ οτι το πήρα
      Φίλε μου απαντάς με θυμό και είναι κακώς σύμβουλος, εδώ μέσα γίνεται εθελοντικά ότι γίνεται από τα παιδιά και δεν είναι επί πληρωμή κ.λ.π. και εδώ ότι γίνεται, γίνεται από χόμπι και δεν είναι υπάλληλοι κανενός είμαστε απλά fan της xiaomi.
      1) Βάλε το About Phone ποια rom έχεις.
      2) Αν ο γνώστης είχε την στοιχειώδη γνώση θα περνούσε την rom ........... άρα δεν είναι καν γνώστης και είναι στο επίπεδο του κοινού απατεώνα και σου πήρε και λεφτά πιστεύω.
      3) Λες ότι βγάζεις 5 ώρες sot και 2 ώρες ομιλία τόσο βγάζουμε σχεδόν όλοι που είναι το περίεργο, και να σου πώ και κάτι πιο ψυχρά αυτά που έχουμε δεν είναι κινητά αλλά υπολογιστές με λίγο τηλέφωνο, κινητό κινητό με την ευρεία έννοια είναι μόνο αυτό με τα κουμπιά.
      4) Τώρα όσων αφορά την επιστροφή στο geekburing για επιστροφή είναι μάλλον απειλή στον εαυτό σου γιατί επιστροφή σε καλό λειτουργικό δεν γίνεται.
      5) Τον αριθμό τηλεφώνου σου κάνε το αφαίρεση από εκεί για ευνόητους λόγους.
      6) Η βοήθεια εδώ μέσα είναι και θα παραμείνει ΔΩΡΕΑΝ.
      7) Ζήτα βοήθεια και θα σου δοθεί υπομονή όμως και καλή θέληση να υπάρχει.
      8) Το τηλέφωνο σου είναι πολύ καλό μην το πουλάς.
      Συγγνώμη αν πήρα το λόγο, γιατί το έχω στο γραπτό λόγο, και απάντησα βέβαια και εν αγνοία από τους Διαχειριστές,
      Δεν θα ήθελα αυτά που σε συμβούλεψα να εκλάβεις με αρνητική χροιά αλλά ως ένας φίλος που σκοπό έχω αλλά και έχουμε να βοηθήσουμε.
      Φιλικά @derveni
    • Γι αυτό σε πάω ρε inspector!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

• Διαφήμιση
    • Ο/H Gpat έγραψε:

-Η μπαταρία δεν με φτάνει. Κάθε μέρα φορτίζω στο 100%. Ετσι η μπαταρία με όλα τα συστηματα εξοικονομισης αλλα πάντα ανοιχτα τα data και WIFI, κρατάει μόνο 5 ωρες SOT και 2 ωρες ομιλία /μερα.

-Δεν με βόλεψε το contrast, θα ήθελα λίγο ακόμα σε brightness καθ οτι μεγάλος άνθρωπος είμαι και σε daylight θέλω βοήθεια...
      Δε νομίζω άλλο κινητό να προσφέρει καλύτερη μπαταρία,σε σχέση με τη χρήση που κάνεις.Μπορεί να μην είσαι gamer,αλλά σπαταλάς πολύ μπαταρία με ανοιχτό wifi/data και full brightness.
      Είχες στο παρελθόν παρόμοια συσκευή που άντεχε περισσότερο με την ίδια χρήση;
    • @Nikos5150 Αφήστε το πάνω μου παιδιά το θέμα, έχω απαντήσει σημείο σημείο, εσείς θα αναλάβετε την βοήθεια αν ζητηθεί μέχρι εκεί αρκούν αυτά που έγραψα.
    • Ο/H demakhs έγραψε:

redmi pro πάρε φίλος....όλα αυτά που αναφέρει το παιδί σαν προβλήματα, δεν υφίστανται... :thumbsup:

και η τιμή του είναι στα πατώματα!!! :o

Αν μιλάς σε μένα, φίλη είμαι :P
      Σε τι υπερτερεί από το note4?
    • @derveni
      @Nikos5150
      και
      Καλησπέρα σε όλους
      Θυμωμενος δεν είμαι.... απλα εχασα χρόνο.... πέραν αυτού ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Η απλή αναφορά μου, δεν είναι αποτροπή. Ο κάθε ενας χρησιμοποιει το τηλέφωνο του με το γούστο του. Και οντως ειναι υπολογιστης παρα τηλέφωνο. Απλα σε καποιον ταιριάζει ή είναι επαρκές, σε άλλον όχι. Η άποψη, αν ειναι καθαρή, αληθινή και τεκμηριωμένη πρέπει να λέγεται. Οι αναγνώστες βγαζουν και τα δικά τους συμπεράσματα.

Οντως η παρέμβαση ηταν επι πληρωμή, αλλα δεν το θεωρω κακοβουλο. οποιος εργαζεται πρπει να πληρωνεται. Τωρα δυστυχως στην περιπτωση μου δεν ειχε αποτελεσμα.
      Προσωπικά επειδη το τηλέφωνο είναι εργαλείο, και το εργαλείο όταν είναι καλό το πληρώνεις, όπως και το μάστορα....

Ας το ξεχάσουμε

Φοράω την MIUI Global 8.0|Stable 8.0.4.0 MBFMIDG
      Εκει που εγραψα αρχικά:
      Προβλημα σε MIUI 8 με τα Google Sheets

Τωρα χρησιμοποιώ το jiayu s3 advanced 3Gb/16Gb με κουτσοσπασμενη οθόνη και 2 μπαταρίες/ μερα

Ερωτημα(τα),
      1. με την ελληνική ROM στο υφιστάμενο Redmi Note 4, αν την καταφέρει καποιος που ξέρει απο σας (επιμενω σε αυτο, δεν βλέπω την οικογένεια απο την πίεση), θα παιξει περισσότερες ώρες εστω 25% ακόμα?
      2. Μπας και το REDMI NOTE 3 PRO me snapdragon αντεχει περισσότερο σε μπαταρία? ( προσφατα εσπασα με πέσιμο το UMI SUPER,και brickαρα/επεστρεψα το Redmi Note 3 pro, για αυτο έχω λαλήσει, δουλευω με μισοσπασμενο το jiayu 3 μηνες τωρα)
      3. Εναλλακτικά πρόταση παρακαλώ για τηλέφωνο απο 5.5-6ιντσες μεχρι 230ευρώ γρήγορο μηχανάκι με 6+ ωρες SOT??
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Gpat έγραψε:

@derveni
      @Nikos5150
      και
      Καλησπέρα σε όλους
      Θυμωμενος δεν είμαι.... απλα εχασα χρόνο.... πέραν αυτού ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Η απλή αναφορά μου, δεν είναι αποτροπή. Ο κάθε ενας χρησιμοποιει το τηλέφωνο του με το γούστο του. Και οντως ειναι υπολογιστης παρα τηλέφωνο. Απλα σε καποιον ταιριάζει ή είναι επαρκές, σε άλλον όχι. Η άποψη, αν ειναι καθαρή, αληθινή και τεκμηριωμένη πρέπει να λέγεται. Οι αναγνώστες βγαζουν και τα δικά τους συμπεράσματα.

Οντως η παρέμβαση ηταν επι πληρωμή, αλλα δεν το θεωρω κακοβουλο. οποιος εργαζεται πρπει να πληρωνεται. Τωρα δυστυχως στην περιπτωση μου δεν ειχε αποτελεσμα.
      Προσωπικά επειδη το τηλέφωνο είναι εργαλείο, και το εργαλείο όταν είναι καλό το πληρώνεις, όπως και το μάστορα....

Ας το ξεχάσουμε

Φοράω την MIUI Global 8.0|Stable 8.0.4.0 MBFMIDG
      Εκει που εγραψα αρχικά:
      Προβλημα σε MIUI 8 με τα Google Sheets

Τωρα χρησιμοποιώ το jiayu s3 advanced 3Gb/16Gb με κουτσοσπασμενη οθόνη και 2 μπαταρίες/ μερα

Ερωτημα(τα),
      1. με την ελληνική ROM στο υφιστάμενο Redmi Note 4, αν την καταφέρει καποιος που ξέρει απο σας (επιμενω σε αυτο, δεν βλέπω την οικογένεια απο την πίεση), θα παιξει περισσότερες ώρες εστω 25% ακόμα?
      2. Μπας και το REDMI NOTE 3 PRO me snapdragon αντεχει περισσότερο σε μπαταρία? ( προσφατα εσπασα με πέσιμο το UMI SUPER,και brickαρα/επεστρεψα το Redmi Note 3 pro, για αυτο έχω λαλήσει, δουλευω με μισοσπασμενο το jiayu 3 μηνες τωρα)
      3. Εναλλακτικά πρόταση παρακαλώ για τηλέφωνο απο 5.5-6ιντσες μεχρι 230ευρώ γρήγορο μηχανάκι με 6+ ωρες SOT??
      Σε ευχαριστώ που απάντησες αμέσως και σε ευχαριστώ
      Θα απαντηθεί το πρόβλημα σου μόλις κάποιος διαχειριστής έχει ελεύθερο χρόνο να το δει γιατί θα χρειαστεί κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις, για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα είστε σε γραμμή προτεραιότητας.
    • @nifitsa_kakia στην οθόνη, στην κάμερα κ στη θέση κ τη λειτουργικότητα του δαχτυλικου αποτυπώματος, σαν μεγάλες διαφορές!!! :wink:

• @Gpat εγώ θα σου πρότεινα redmi note 3 pro kenzo...αυτό έχω,αυτό εμπιστεύομαι.
      Θα πρέπει όμως να κάνεις και οικονομία στη μπαταρία,με μικρότερη φωτεινότητα οθόνης και κλειστά wifi/data όταν δε τα χρησιμοποιείς.
      Ίσως να μη σε καλύψει κιόλας αυτη η συσκευή,εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος.
    • Οκ , σας ευχαριστώ και πάλι, θα προσπαθήσω να πάρω μια μικρή παράταση (για να περιμένω προτάσεις απαντήσεις απο το forum μας) για επιστροφή/refund απο geekbyuing..... και θα περιμένω λίγο...
      Πρός το παρόν το εχω φέρει στις εργοστασιακές ρυθ, και το έχω πακετάρει. Διευθύνσεις δεν εχω γραψει στο κουτί....
      Καλύτερα να φύγει εντός ελλάδος παρά στους κινέζους φίλους....
    • Διαφήμιση
    • Έχω το redmi note 3 pro με φουλ εργασία όλα ανοικτά και το μπλε δόντι ακόμα, η μπαταρία κρατάει πάνω απο 24 ωρες. Αν τωρα η οθόνη ειναι συνέχεια ανοικτή κρατάει 18 ωρες !!!!!!!!!!!