Εγώ ακόμα περιμένω...
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Καλησπέρα.
Είμαι νέος κάτοχος του Redmi Note 4. Πέρασα με το SP_Flash_tool την Global Dev 8.6.12.15. Η διαδικάσια μια χαρά. Ένα πρόβλημα με το google keyboard εμφανίστηκε το οποίο σταματούσε σχεδόν αμέσως. Έβαλα με apk ένα άλλο keyboard, διαφορετικά δεν μπορούσα ούτε σε wifi να συνδεθώ. Μετά από update του google keyboard και αυτό είναι πλέον μια χαρά.
Παρατήρησα όμως ότι στα google docs και google sheets όταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο από το google drive , στα docs βγάζει μήνυμα λάθους και στα sheets το αρχείο το δείχνει κενό.Και οι δύο εφαρμογές είναι πολύ σημαντικές για την δουλειά μου. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;
Ευχαριστώ -
Καλώς τον,
Εγώ με τα sheets έχω πρόβλημα, αλλά όχι τόσο σοβαρό
Mi5 MIUI 8 has google sheets problem - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
Καταφέρνω και λειτουργώ πάντως με λίγες δυσκολίες.
Έχω όμως την xtrv 6.11.17. -
Στη δικιά μου περίπτωση δείχνει ότι ανοίγει ένα εντελώς κενό αρχείο .. χωρίς κελιά ...
-
βάλε άλλη Rom, προτείνω, να δεις τι θα γίνει.
Αν δεν σου παίξει τι να πω... Πιστεύω όμως ότι θα δουλέψει μια χαρά.
Εγώ με το τηλέφωνο είμαι πολύ ευχαριστημένος τελικά.
Ακολούθα τους οδηγούς κατά γράμμα... Και μην απελπίζεσαι. Στην αρχή ήθελα και γώ να το γυρίσω πίσω, τώρα κόλλησα. Και δεν παίζω με rom καθόλου. Έβαλα μια και αφού παίζει σταμάτησα.
Δες το 1763 εδώ, Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 -
-
-
-
Ευχαριστώ. Κατεβαίνει.
-
-
Καλησπέρα σας! Παρέλαβα χθες το Redmi note 4 και του πέρασα με sp flash tool πάνω στην global που είχε την τελευταία china dev και μετά με adb την twrp του michael με σκοπό να του περάσω την ελληνική. Αφού την φλάσαρα και έκανα reboot μου έδειχνε το mi logo και το android αλλά δεν έμπαινε. Την ξαναφλάσαρα και επειδή ήταν αργά την άφησα το βράδυ μήπως ανήξει (είχα κάνει τα wipes πριν)
. Το πρωί όμως ακόμα προσπαθούσε να ανήξει και ανακάλυψα πως η μπαταρία του ΄ήταν λιγότερο από 0% καθώς μέσα στο twrp δεν έγραφε το ποσοστό % . Οπότε το άφησα να γεμήσει και πέρασα την twrp του cofface μήπως φταίει αυτό και ξαναπροσπάθησα αλλά τίποτα. Οπότε κατεβαίνει τώρα 6.11.24 για να τη δοκιμάσω (πριν έβαζα την 6.12.15).Πείτε μου αν έχετε κάποια συμβουλή γιατί νομίζω δεν έκανα κάτι λάθος αφού ακολούθησα τον οδηγό!
Μετά από 5 λεπτά περίπου και μερικά boot loops χωρίς να ακουμπήσω τη συσκευή άνοιξε οπότε ίσως να έχει πρόβλημα η 6.12.15!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα