Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
@Sifis xΚάνε έναν έλεγχο τον bootloader μήπως είναι κλειδωμένος
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
@Sifis xΚάνε έναν έλεγχο τον bootloader μήπως είναι κλειδωμένος
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
επιτελους ελληνικη ρομ στο κινητο
η αληθεια είναι ότι περιεμενα να είναι πιο πολύ στο ευροπαικο στυλ σε ότι αφορα τις εφαρμογες αλλα εχει
εχει ότι ειχε από την μανα του
βεβαια μικρο το κακο
θελω να ευχαριστησω λιγο όλα τα παιδια που βοηθησαν κ τωρα αυτές τις μερες κ τοτε που το πρωτοπαρελαβα κ με βοηθησαν στην ενημερωση
επισεις τον BanditGR που εδωσε λυση στο πρόβλημα που ειχα
κ δεν μου ετρεχε την twrp
μα πανω απολα να ευχαριστησω τον osalonikios που βοηθησε παρα πολύ κ με skype και με το τηλ. κ αντεξε πολύ ζαλαδα να πω την αληθεια ο ανθρωπος για να μου εξιγησει πως και τι
κ παρολο το τρελο μου αγχος με εκανε ηρεμησα κ το περασα( μιλαμε μεχρι κ τηλεφωνικη ον λαιν καθοδηγηση)
φιλε salonikios σευχαρηστω κ για την βοηθεια κ για την υπομονη σου
παιδια σε περιπτωση που δεν μπω μεσα στις γορτες
να ειστε καλα να περασετε ομορφα
καλα χριστουγενα σας ευχομαι κ με το καλο ο νεος χρονος -
Ο/H ANTONIS77 έγραψε:
Γεια σας,
Θέλω να αναφέρω κάποια θεματακια του note 4 pro μου.
Κατ' αρχήν αυτή είναι η rom μου
Τώρα το ένα πρόβλημα που με ενοχλεί είναι πως κάποιες φορές έχω εισερχόμενη κλήση,ακουω το κουδούνισα μα όταν ανοίγω την θήκη το τηλέφωνο μου δείχνει την εικόνα κλειδώματος! Εγώ λοιπόν το ξεκλειδώνω και πάλι με πάει στην τελευταία ενέργεια πριν κλείσω την θήκη που πάει σε κατάσταση αναμονής. Πολλές φορές λοιπόν με πάει στον κατάλογο κλήσεων και εν πατήσω home δεν κάνει τπτα, μόνο με back με βγάζει στην main sceen, μου δείχνει την κλήση και μπορώ να απαντησω.
Αυτό το κάνει αρκετές φορές.
Έχει κανείς κάτι τέτοιο;
Το άλλο είναι πως με τα δεδομένα δεν μπορώ να κάνω από το google play download γιατί μόλις επιλέξω ψάχνει για wifi.
Έψαξα τις ρυθμίσεις αλλά δεν βγαίνει τπτ.
Ούτε από google play ούτε από τα δεδομένα του κινητού-ρυθμίσεις.
Ειναι πολύ σπαστικό αυτό με τις κλήσεις...
Τέλος πάντων, να ευχηθώ και καλά χριστούγεννα με υγεία σε ολους. -
-
- Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Σήμερα πέρασα την χτρν 6.12.22 και δουλεύει απροωλημάτιστα. Έχω ένα μικρό πρόβλημα ομως, όταν ο ήχος είναι φουλ χαμηλά ακούγεται αρκετά δυνατά σαν να είναι στα 2/3 περίπου και δεν με βολεύει ιδικά στα ακουστικά. Δοκίμασα να το χαμηλώσω από το dolby atmos και το equalizer στις ρυθμίσεις αλά τίποτα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω γιατί είναι αρκετά ενωχλητικό μερικές φορές.
- Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Σήμερα πέρασα την χτρν 6.12.22 και δουλεύει απροωλημάτιστα. Έχω ένα μικρό πρόβλημα ομως, όταν ο ήχος είναι φουλ χαμηλά ακούγεται αρκετά δυνατά σαν να είναι στα 2/3 περίπου και δεν με βολεύει ιδικά στα ακουστικά. Δοκίμασα να το χαμηλώσω από το dolby atmos και το equalizer στις ρυθμίσεις αλά τίποτα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω γιατί είναι αρκετά ενωχλητικό μερικές φορές.
-
καταρχας χρονια πολλα σε ολους και καλες γιορτες
Παιδια θελω την βοηθεια σας για να μην καταστρεψω το κινητο μου ( redminote 4 , nikel )
το κινητο φοραει την mulitilanguage ρομ με τα ελληνικα και ειναι ανεπισημη εκδοση
εκανα την διαικασια για να ξεκλειδωσει ο bootloader , και τωρα θελω την βοηθεια σας για το ποια ειναι η επομενη
κινηση στο κινητο για να εγκατασταθει μια official rom
σας ευχαριστω εκ των προτερων -
Ο/H asx1980 έγραψε:
και τωρα θελω την βοηθεια σας για το ποια ειναι η επομενη
κινηση στο κινητο για να εγκατασταθει μια official rom
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr -
SP Flash και περνας την Fastboot Rom της επιλογης σου.
Υπάρχει οδηγός που αναφέρει ακριβως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις
Even dead i will fight. -
σας ευχαριστω παιδια ,
τον bootloader μετα απο εγκριση απο την εταιρια τον ξεκλειδωσα με την γνωστη διαδικασια
υπαρχει καποιος οδηγος πως χρησιμοποιουμε το sp flash?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα