Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Σε σουβλάκια θα τα φάει τα υπόλοιπα!!!
-
Χαχαχαχα νταξει ρε παιδια αραξτε δεν προλαβαινω να σας απαντησω! Μακαρι η βλαβη να ειναι ενα κωλοdigitizer η κατι τετοιο αν τυχει ποτε βεβαια! Αν ειναι κατι που δεν περναει απο το χερι μου ομως τι κανω; Συνεννοουμε με τον κινεζο; Ή θα βασιστω να με βοηθησει καποιος ελληνας; Οπως και να χει παρακαλας μη σου τυχει κατι! Σκοπευω να παρω το RN4 3/32 μου φαινεται αρκετα καλο και φθηνο! Οσο για το redmi pro ημουν αναμεσα σε αυτα τα δυο και τλκ κατεληξα οτι το redmi pro εκτος απο την μικρη διαφορα που παρουσιαζει στη λειτουργια του το μονο πλεονεκτημα για μενα ειναι η θεση του δακτυλικου και η ομορφια! Για τη διπλη καμερα δεν εχω να πω κατι μιας και μου ειναι αχρηστη...εσεις τι θα προτεινατε ομως με αυτα τα δεδομενα;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Το Pro έχει και καλύτερη οθόνη.
Είναι μικρή η διαφορα στα λεφτα και πραγματικα αν και κάτοχος του 4 δεν βλέπω τον λόγο υπάρξης του.
Even dead i will fight. -
Νομίζω, πως αν το τηλέφωνο δεν υποφέρει από κανένα σοβαρό φυσικό φαινόμενο (πτώση, σπάσιμο κτλ), σε μερικούς μήνες δεν θα θυμάσαι καν από που το πήρες...
Αν πάλι τύχει, πολλά μπορούν να γίνουν και εδώ, δεν χρειάζεται να κακομελετάς, δεν αξίζει τον κόπο στην περίπτωσή μας. -
Ο/H varitimos84 έγραψε:
εξαλλου τα xiaomi ηρθαν (αν)επισημα στην ελλαδα μεσω της infoquest κ εχεις 2 χρονια εγγυηση...οποτε δε θα εισαι στο ελεος του θεου
=============== Ιαν 14th 2017, 7:11pm ===============
Ααα καλο θα ηταν να αναφερω και την ηλικια μου(17) και οτι ο πατερας μου δυστυχως δεν εχει τη ΜΕΒΓΑΛ! Τα χρηματα που εχω αρκουν για να παρω το Pro ομως δεν ειμαι για ασκοπες σπαταλες...θελει μελετη το πραγμα
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
redmi pro ή redmi note 4...
Εγώ στα ίδια χρήματα, θα προτιμούσα το pro, αλλά ίδιο σχεδόν θα ναι κ το note 4.
Πάρε κάποιο από τα δύο, με κλειστά τα μάτια!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
redmi pro ή redmi note 4...
Εγώ στα ίδια χρήματα, θα προτιμούσα το pro, αλλά ίδιο σχεδόν θα ναι κ το note 4.
Πάρε κάποιο από τα δύο, με κλειστά τα μάτια!!
Και εάν του πέσει, έτσι που θα έχει τά μάτια κλειστά;; :p :p :p
XTRV the Greek miui definition -
Στην παραγγελία λεω ρε....
Όταν του ρθει το κινητό, θα τα ανοίξει, γιατί άμα του πέσει, θα ψάχνει οθόνη σαν και μένα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το ειχα κ εγω το RN4 ηταν αψογο το pro ενα σκαλοπατι επανω ειναι
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Για εξηγησετο λιγο καλυτερα αυτο...ποια ειναι η καλυψη που λαμβανω; Δε θα πρεπει να το εχω αγορασει απο καποιο ελληνικο μαγαζι;
=============== Ιαν 14th 2017, 7:11pm ===============
Ααα καλο θα ηταν να αναφερω και την ηλικια μου(17) και οτι ο πατερας μου δυστυχως δεν εχει τη ΜΕΒΓΑΛ! Τα χρηματα που εχω αρκουν για να παρω το Pro ομως δεν ειμαι για ασκοπες σπαταλες...θελει μελετη το πραγμα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα