Μαλιστα ας παραλαβω με το καλο και θα με καθοδηγησετε αν βρω καποια δυσκολια

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..

Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγώ προσωπικά προτείνω να βρεις μια ROM που σου δουλεύει καλά (δεν κοιτάω αν θα είναι επίσημη ή μη) και από εκεί κει πέρα την αναβαθμίζεις μόνο όταν χρειάζεται, με προσοχή και πάντα με backup ανά χείρας (και μάλιστα προτείνω διπλό backup, τόσο τις εφαρμογές όσο και Nandroid μέσω custom recovery). Από εκεί και πέρα εφόσον επιθυμείς να δοκιμάσεις την ελληνική θα χρειαστείς ξεκλειδωμένο bootloader, οπωσδήποτε. Root access δεν είναι απαραίτητο. Θα περάσεις TWRP και μετά το φλασάρισμα είναι σχετικά απλό, δες τον σχετικό οδηγό.Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Οποτε προτεινεις να βαλω τη δικια σας. Ωραια, για να το κανω τι θελω;(bootloader, root κτλ?) αυτη η εκδοση δεν εχει ενημερωσεις φανταζομαι ε;
Ειναι αναγκη να ειναι συνδεδεμενο με το internet ? Διοτι χωρις συνδεση μου γραφει : Unable to get imeiΟ/H makis1024 έγραψε:
1. *#06# να δεις ότι έχει κανονοκά το imeiΟ/H dimagicas @yahoo.com έγραψε:
3 ερωτησεις, αν μπορειτε :
1) να ειμαι ησυχος οτι η μη αναγνωριση της sim οφειλεται σε δυσλειτουργια της ανεπισημης ρομ που εχουν περασει και οχι στη συσκευη ?
2) συμφωνα με τα προαναφερθεντα του insideman75, εχει νοημα να ξαναπερασουν την ελληνικη ρομ η' να περασουν την επισημη ρομ με ελληνικα ;
3) τελικα μετα απο τοσες παρεμβασεις στο κινητο, το αγοραζω ως καινουριο η' ως μεταχειρισμενο ;
2. Διάβασε το ποστ του BanditGR
3. Καινούργιο αγοράζεις γιατί δεν υπήρχε προηγούμενος χρήστης, εάν εννοείς ότι του είχαν φυτέψει μια ανεπίσημη ρομ για δικούς του λόγους.
XTRV the Greek miui definition
Προσωπικά δεν έκανα τίποτα διότι για να μην ασχοληθώ με την όλη διαδικασία αγόρασα τη συσκευή από ένα κατάστημα, που είχε από τον τεχνικό του καταστήματος 100% Ελληνικό Μενού με προεγκατεστημένη την Rom της Ελληνικής Κοινότητας MIUI-HELLAS V8.1.6.0 stable.Ο/H makis1024 έγραψε:
Θα έπρεπε να είχες imei, ανεξαρτήτως σύνδεσης Internet. Για πες ακριβώς τι έκανες, ποια ρόμ είχες και τι αναβάθμιση έκανες.
XTRV the Greek miui definition
Ναι.Ο/H makis1024 έγραψε:
Πράγματι, δεν θέλω να έχω θέμα με εγγύηση.Ο/H BanditGR έγραψε:
Λογικά ένα downgrade σε 8.1.3 XTRV stable με wipe data θα σου λύσει το πρόβλημα. Αν το φοβάσαι τόσο πολύ και δεν θέλει να ασχοληθείς/δεν θες να έχεις θέματα με εγγυήσεις τότε το γυρίζεις πακέτο στο κατάστημα.
Ναι, αλλά όπως είπα όταν σε εμένα δεν μου έχει συμβεί πότε ( σίγουρα η δική μου περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτική, μιας και δεν αλλάζω συχνά κινητά ) αλλά διαβάζω από γνώστες του αντικειμένου αυτό το ¨ συνέχεια ¨, δεν σου κρύβω ότι προβληματίζομαι . . .Ο/H NasDriver έγραψε:
να κολλήσει σε bootloop μετά από αυτόματη αναβάθμιση...απλό και συμβαίνει συνέχεια..αντίο και τα αρχεία σου![]()
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Θα σου πω μόνο μία φράση χωρίς να θέλω να σου την πω σε καμία περίπτωση.Ο/H insideman75 έγραψε:
Απλα δεν βρισκω τον λόγο πλεον να πειραματιστείς αν δεν εχεις καποιο λόγο
Ας πάθει κάτι το κινητό με official να δω πόσο δουλειά έχει για να το επαναφέρεις...