Φαντάσου εκεί δεν είxα μπει ακόμα..Σε ευχαριστώ το έκανα,τώρα για το notification μάλλον restore λες ή μήπως φτιάξει με κάποιο update?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούεκανες κάτι με το παράσιτο γιατί όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα άκρη και είναι πολύ σπαστικό...Ο/H snd36 έγραψε:
Γεια σας παιδιά..Έχω εδώ και 2 βδομάδες το redmi note4 αν και πρώτη φορά στη xiaomi..Ειχα ένα θεμα με τα ακουστικά του έκαναν παράσιτα οταν μιλούσα...
Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο γι αυτό το θέμα.....Ο/H snd36 έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια, άλλαξα λίγο την θήκη κι έβαλα της σιλικόνης όπως μου είπε ο @NasDriver και άλλες φορές το κάνει κι άλλες όχι..Επειδή γενικά μιλάω αρκετά στο κινητό κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί οι πονοκέφαλοι πάνε κι έρχονται..
Δώσε @demakhs λεπτομέρειες ακούγεται ενδιαφέρων.Ο/H demakhs έγραψε:
Τις προάλλες κάποιος γνώστης των πραγμάτων, μου ανέτρεψε τα δεδομένα όσον αφορά την προστασία που παρέχει ακόμα κ χρήση bluetooth ή ακόμα και ενσύρματων ακουστικών!Ο/H snd36 έγραψε:
Ο/H snd36 έγραψε:
Κλίκα (σκουληκιών) μέσα στο forum???
Το άρθρο κάνει αναφορά στην έκδοση με Snapdragon.Ο/H maddoctor έγραψε:
Εδώ διαβάζω ότι το RN4 πήρε την 7! Ισχύει αυτό γιατί δεν το έχω προσέξει....
Xiaomi Redmi Note 4 gets Android 7.0 Nougat Update based on MIUI 8 Global Beta ROM – Download | Xiaomi Advices