Φαντάσου εκεί δεν είxα μπει ακόμα..Σε ευχαριστώ το έκανα,τώρα για το notification μάλλον restore λες ή μήπως φτιάξει με κάποιο update?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
εκανες κάτι με το παράσιτο γιατί όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα άκρη και είναι πολύ σπαστικό...Ο/H snd36 έγραψε:
Γεια σας παιδιά..Έχω εδώ και 2 βδομάδες το redmi note4 αν και πρώτη φορά στη xiaomi..Ειχα ένα θεμα με τα ακουστικά του έκαναν παράσιτα οταν μιλούσα...
-
Να σου πω την αλήθεια, άλλαξα λίγο την θήκη κι έβαλα της σιλικόνης όπως μου είπε ο @NasDriver και άλλες φορές το κάνει κι άλλες όχι..Επειδή γενικά μιλάω αρκετά στο κινητό κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί οι πονοκέφαλοι πάνε κι έρχονται..
Υ.Γ. Μένουμε και κοντά!! -

Even dead i will fight. -
Κλίκα (σκουληκιών) μέσα στο forum???

-
Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο γι αυτό το θέμα.....Ο/H snd36 έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια, άλλαξα λίγο την θήκη κι έβαλα της σιλικόνης όπως μου είπε ο @NasDriver και άλλες φορές το κάνει κι άλλες όχι..Επειδή γενικά μιλάω αρκετά στο κινητό κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί οι πονοκέφαλοι πάνε κι έρχονται..
Τις προάλλες κάποιος γνώστης των πραγμάτων, μου ανέτρεψε τα δεδομένα όσον αφορά την προστασία που παρέχει ακόμα κ χρήση bluetooth ή ακόμα και ενσύρματων ακουστικών!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δώσε @demakhs λεπτομέρειες ακούγεται ενδιαφέρων.Ο/H demakhs έγραψε:
Τις προάλλες κάποιος γνώστης των πραγμάτων, μου ανέτρεψε τα δεδομένα όσον αφορά την προστασία που παρέχει ακόμα κ χρήση bluetooth ή ακόμα και ενσύρματων ακουστικών!Ο/H snd36 έγραψε:

-
Κατι μου λεγε για τις ψιλες συχνότητες για τα ασύρματα κ κάτι για κεραία για τα ενσύρματα..Θα ρωτήσω ακριβώς κ θα σου πω.
Σαν να είχε καταλήξει ότι καλύτερα χωρίς αυτά...
Μου τα ανέτρεψε όλα ο κιαρατας!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H snd36 έγραψε:
Κλίκα (σκουληκιών) μέσα στο forum???

Υπάρχει και καλύτερη , ψάξου λίγο ..........
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι ρε συ ρώτα και που βασίζονται τα λεγόμενα του. Προφανώς σε κάποια μελέτη.
-
Εδώ διαβάζω ότι το RN4 πήρε την 7! Ισχύει αυτό γιατί δεν το έχω προσέξει....
Xiaomi Redmi Note 4 gets Android 7.0 Nougat Update based on MIUI 8 Global Beta ROM – Download | Xiaomi AdvicesΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Το άρθρο κάνει αναφορά στην έκδοση με Snapdragon.Ο/H maddoctor έγραψε:
Εδώ διαβάζω ότι το RN4 πήρε την 7! Ισχύει αυτό γιατί δεν το έχω προσέξει....
Xiaomi Redmi Note 4 gets Android 7.0 Nougat Update based on MIUI 8 Global Beta ROM – Download | Xiaomi Advices
Δε νομίζω ότι η είδηση αφορά και τα nikel...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα