Από που καταλαβαίνετε αν είναι στοκ ή όχι η ρομ του κινητού;
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H koleoptero έγραψε:
Από που καταλαβαίνετε αν είναι στοκ ή όχι η ρομ του κινητού;
-
ακομα 1 ερωτηση παιδες, για να βαλω την ελληνικη ρομ η σειρα ειναι - φλασαρω official με αυτο τον οδηγο xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015,μετα ξεκλειδωνω με αυτο xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13849 κ στο τέλος Ελληνική Ρομ με αυτο xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17115
MIUI GLOBAL 8.0| STABLE 8.0.5.0.0 (MBFCNDG) αυτην εχω. -
Παιδιά πρέπει να παραγγείλω άμεσα για την κουμπάρα μου το ΝΟΤΕ 4, φαντάζομαι τη διεθνή έκδοση σαν την παρακάτω. Πρέπει να προσέξω κάτι σχετικά με το μοντέλο ή αυτό είναι; Ελληνικά προφανώς και θα έχει (το γράφει άλλωστε) έστω και μετά από επίσημη αναβάθμιση με το που το άνοιξα, όπως έγινε με το ΝΟΤΕ 3 SE που έχει η κόρη μου.
Xiaomi Redmi Note 4 3GB 32GB Smartphone - Gold
Bodai: Non Affiliate Links Removed.FORUM RULES
=============== Φεβ 20th 2017, 1:40pm ===============
Συγνώμη παιδιά για την παραβίαση του κανονισμού. Δεν το είχα διαβάσει! Τέλος πάντων, 99,9 % αυτό είναι οπότε το παραγγέλνω στα 175 ευρώ. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω:
Xiaomi Redmi Note 4 5.5inch FHD 2.5D Arc Screen MIUI 8 4G LTE Smartphone Helio X20 MT6797 Deca Core 3GB RAM 32GB ROM 13.0MP Touch ID 4100mAh Metal Body
-
Καθόλου προφανές δεν είναι αν θα έχει ελληνικά σωστά, δηλαδή περασμένα από επίσημη Global έκδοση. Οπωσδήποτε να το ζητήσεις φλασαρισμένο με ΕΠΙΣΗΜΗ ROM ή έστω sealed, δηλαδή απείραχτο από τον seller/vendor. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι τελικά θα παραλάβεις (διότι κάποιοι vendors ότι και να τους πεις θα κάνουν τα δικά τους).
-
Μάλιστα. Το παρήγγειλα ήδη καλώς ή κακώς, οπότε αναμένω και θα ενημερώσω όταν έρθει.
-
Μην αγχώνεσαι. Στην τελική και να έχουν κάνει τη "λαδιά" τους οι κινέζοι, θα σε βοηθήσουμε εδώ να το περιποιηθείς δεόντως...
-
Να είστε καλά παιδιά! Δεν είναι και για μένα...
-
-
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ξεκλειδώνει με αυτή την rom ?
Θέλω να περάσω καθαρή Ελληνική ρομ, τι πρέπει να κάνω ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα