Η 7.3.9 είναι η global dev ROM αυτής της εβδομάδας ναι. Βλέπω και security patch Μαρτίου και P69 baseband modem, μια χαρά.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Πριν λίγο την έβαλα απλά μ έκανε εντύπωση ότι δεν είχε σειριακό μετά την ονομασία της rom
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Τι λέγαμε πριν καμια βδομάδα;
Στανταράκι ήταν.
-
Ρε παίδες.. γιατί είναι έτοιμο να κοφταρει; Αυτό επίσης με τρώει μπαταρία...Τι μπορώ να κάνω για να χαλαρώσει; -
Αν αφήνεις το τηλέφωνο συχνά ανενεργό με σβηστή την οθόνη και μόνο την SIM ενεργή αυτή την εικόνα πρέπει να παίρνεις, αφού λογικά εκτός από το μόντεμ δεν πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο που να σου τρώει μπαταρία σε κατάσταση αδράνειας.
Σε όλους έτσι είναι πάνω κάτω. Πάντως γενικά μιλώντας αν περιμένεις να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα από το battery usage του MIUI για το αν και τι σου τρώει μπαταρία, θα περιμένεις ενδεχομένως και για...πάντα. Για σωστό battery monitoring κατεβάζουμε Gsam Battery Stats, το εγκαθιστούμε, root-αρουμε και ενεργοποιούμε το Enable More Stats (ή αν δεν θέλουμε να root-αρουμε, κάνουμε την ενεργοποίηση της εν λόγω επιλογής μέσω εντολών ADB). Αφήνουμε το τηλέφωνο να λειτουργήσει κανονικά (όπως δηλαδή το λειτουργούμε) και ρίχνουμε ματιές στο Gsam, με έμφαση στο app usage, held awake.
Το τηλέφωνο σε γενικές γραμμές βγάζει 3 ημέρες αφόρτιστο με γύρω στις 4-4μιση ώρες SOT, με ελαφριά χρήση. Με 2 ημέρες αφόρτιστο και κάτι φτάνει και 6+ SOT, με 1 ημέρα ακόμα περισσότερο SOT. Όλα τα παραπάνω με εγκατεστημένη XTRV dev, ανάλογα με τη χρήση και με την προϋπόθεση ότι δεν έχουμε κάτι που να μας τρώει μπαταρία τσάμπα. -
ποιες 3 μέρες...1 με το ζόρι...Και αυτό μετά από την 8.1.6 official stable που πέρασα στο κινητό
..Πριν με την unofficial πήγαινε 3 ημέρες άνετα -
και εγώ με την dev μία μέρα βγάζω με με μάξιμουμ τις 5 ώρες ώρες sot.
-
Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:
ποιες 3 μέρες...1 με το ζόρι...Και αυτό μετά από την 8.1.6 official stable που πέρασα στο κινητό
..Πριν με την unofficial πήγαινε 3 ημέρες άνετα
-
-
Εφόσον τα καινούργια δεν είναι το ίδιο σταθερά και...μεταξύ μας δεν προσδίδουν και κανένα τρελό όφελος (μάλλον χειρότερη έχει γίνει η κατάσταση για την μπαταρία αν και ελαφρώς) γιατί όχι ?
-
Eχω στα χερια μου ενα nikel (αυτο που εχω στο προφιλ μου ειναι αλλο)
φοραει πανω global stable 8.0.5.0.0 και εχω ξεκλειδωσει επισημα bootloader. Eχει P31 baseband
Eπισης εχω βαλει twrp και εχω κανει format data και μετα wipe data κλπ Οπως εχει εξηγησει ο bandit
μολις ομως παω να βαλω την ελληνικη απο twrp, μου κανει reboot.
δοκιμασα με sideload, το ιδιο (μου βγαζει failed to read command: no error )
Δοκιμασα αλλη twrp, το ιδιο
Δοκιμασα miflash να περασω global dev, δεν μου αναγνωριζει το κινητο (ενω ο υπολογιστης το βλεπει το fastboot devices)
τι φταιει και δεν μπαινει η ελληνικη; -
Η rom π έχεις δεν είναι official.. πρέπει να περάσεις πρώτα μία official και μετά να φλασαρεις την ελληνική
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα