Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Καλημέρα, ανεβασε ένα screenshot από το Ρυθμίσεις/Σχετικά με το Τηλ να δούμε ποια rom εχει η συσκευή σου

dev redmi
      model note 4
      android 6.0 Mra58k
      mui ver mioui global 8.0 stable 8.0.5.0(mbfcndg)
      cpu dera-core max 2,11ghz

εχω παρει κωδικο για ξεκλειδωμα και ξεκλειδωσα το τηλεφωνο με τη συνδεση στον υπολογιστη,
      κατεβασα μια ρομ απο εδω απο το σαητ αλλλα δε ξερω πως να την περασω,εχω κατεβασει στο κινητο το 4.4.4 gucci stable v8.0.1.0 αλλα δε ξερω πως να το περασω...η χρειαζομαι κατι αλλο για να αλλαξω ρομ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
    • Ο/H disu έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
      Πρώτα θα βάλεις official α καθαρίσει η συσκευή από την μαϊμού ρομ που είχε ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
      Μόλις τελειώσεις ξανά έλεγχο του bootloader μην τυχών έχει κλειδώσει και εάν κλείδωσε, ξανά unlock
    • Διαφήμιση
    • Έχεις το Redmi note 4 mtk επεξεργαστή με κωδική ονομασία Nikel, έχεις μαϊμουδορόμ λόγο του cn στους κωδικούς σε global.
      Μου φαίνεται δύσκολο να ξεκλείδωσες με αυτή την ρομ, αλλά όχι αδύνατο.
      Το gucci είναι άλλο τηλέφωνο, πρόσεξέ το nikel rom κατεβάζεις.
      Πέρνα όπως σου λέει ο @NasDriver με τον οδηγό που σου έδωσε official global dev ή official china dev ξεκλειδώνεις ξανά εάν κλείδωσε και συνεχίζεις για twrp και Ελληνική xtrv.
      Προσοχή στις ρομ που θα χρησιμοποιήσεις, Nikel.
    • Ερώτηση. Έφτιαξα ένα νέο Mi λογαριασμό για να ξεκλειδώσω τον Bootloader του RN4 και μετά το ξεκλείδωμα φαίνεται ότι η συσκευή «δέθηκε» με αυτό το λογαριασμό. Αν πάω να τον διαγράψω και να περάσω το βασικό μου λογαριασμό, μου πετάει μήνυμα ότι η συσκευή έχει χαθεί, δεν με αφήνει να κάνω απολύτως τίποτα και μου ζητάει να βάλω τον κωδικό του λογαριασμού που χρησιμοποίησα για το ξεκλείδωμα για να ξεκολλήσει. Πώς θα το κάνουμε να ξεσκαλώσει;
      Να αναφέρω ότι μου το έκανε μετά από σημερινή επανεκκίνηση που του έκανα. Χτες πέρασα κανονικά το βασικό λογαριασμό μου και συγχρόνισε κανονικά τα πάντα, χωρίς κανένα σκάλωμα.
      Editor In Chief @ techingreek.com
    • Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader μετά από αίτηση στην xiaomi φορώντας global stable έπρεπε να έχω china dev που διαβάζω στην σελίδα του redmi 4 prime ή δεν παίζει ρόλο.
    • Ο/H tzemam έγραψε:

Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader μετά από αίτηση στην xiaomi φορώντας global stable έπρεπε να έχω china dev που διαβάζω στην σελίδα του redmi 4 prime ή δεν παίζει ρόλο.

Αφού τον ξεκλείδωσες μια χαρά είσαι, γίνεται αναφορά σε china dev απλά επειδή έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκλειδώσει, αλλά σε εσένα πήγαν όλα καλά μην σε απασχολεί.
      Υ. Γ γιατί γράφεις στο Thread για rn4 ενώ έχεις το redmi 4 prime;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alkis_7 έγραψε:

Αν πάω να τον διαγράψω και να περάσω το βασικό μου λογαριασμό, μου πετάει μήνυμα ότι η συσκευή έχει χαθεί, δεν με αφήνει να κάνω απολύτως τίποτα και μου ζητάει να βάλω τον κωδικό του λογαριασμού που χρησιμοποίησα για το ξεκλείδωμα για να ξεκολλήσει.
      Το να σου ζητήσει το password για να διαγράψει το mi account είναι φυσιολογική διαδικασία. Όταν έκανες log out (απο το Unlock mi account) του είπες να το διάγραψει πλήρως? Αν όχι, θα έπρεπε. Και επειδή μου φαίνεται ότι έχει κολλήσει το FInd Device απενεργοποίησε το πριν να σβήσεις το mi account..
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H alkis_7 έγραψε:

Αν πάω να τον διαγράψω και να περάσω το βασικό μου λογαριασμό, μου πετάει μήνυμα ότι η συσκευή έχει χαθεί, δεν με αφήνει να κάνω απολύτως τίποτα και μου ζητάει να βάλω τον κωδικό του λογαριασμού που χρησιμοποίησα για το ξεκλείδωμα για να ξεκολλήσει.
      Το να σου ζητήσει το password για να διαγράψει το mi account είναι φυσιολογική διαδικασία. Όταν έκανες log out (απο το Unlock mi account) του είπες να το διάγραψει πλήρως? Αν όχι, θα έπρεπε. Και επειδή μου φαίνεται ότι έχει κολλήσει το FInd Device απενεργοποίησε το πριν να σβήσεις το mi account..
      Όχι, όχι, ακου τι παίζει. Είναι συνδεδεμένος αυτή τη στιγμή ο 2ος Mi λογαριασμός μου στη συσκευή. Πατάω απενεργοποίηση του find device, απενεργοποιείται και στη συνέχεια πατάω αποσύνδεση του συγκεκριμένου Mi λογαριασμού από τη συσκευή. Βάζω κωδικό, πατάω διαγραφή όλων και όντως, ο λογαριασμός αποσυνδέεται. Όταν όμως πάω να βάλω στη συνέχεια το βασικό λογαριασμό μου, μου πετάει μία κλειδαριά και από κάτω γράφει ότι η συσκευή ίσως έχει χαθεί, ότι είναι πιθανόν συσχετισμένη με ένα συγκεκριμένο Mi λογαριασμό (το 2ο μου) και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα, παρά μόνο να βάλω τον κωδικό του 2ου λογαριασμου για να ξεκλειδώσει.
      Editor In Chief @ techingreek.com
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Έχεις το Redmi note 4 mtk επεξεργαστή με κωδική ονομασία Nikel, έχεις μαϊμουδορόμ λόγο του cn στους κωδικούς σε global.
      Μου φαίνεται δύσκολο να ξεκλείδωσες με αυτή την ρομ, αλλά όχι αδύνατο.
      Το gucci είναι άλλο τηλέφωνο, πρόσεξέ το nikel rom κατεβάζεις.
      Πέρνα όπως σου λέει ο @NasDriver με τον οδηγό που σου έδωσε official global dev ή official china dev ξεκλειδώνεις ξανά εάν κλείδωσε και συνεχίζεις για twrp και Ελληνική xtrv.
      Προσοχή στις ρομ που θα χρησιμοποιήσεις, Nikel.
      Η συγκεκριμένη ανεπίσημη ξεκλειδώνει άμεσα χωρίς πρόβλημα. Βασίζεται σε κινέζικη developer.
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Ο/H tzemam έγραψε:

Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader μετά από αίτηση στην xiaomi φορώντας global stable έπρεπε να έχω china dev που διαβάζω στην σελίδα του redmi 4 prime ή δεν παίζει ρόλο.
      Αφού τον ξεκλείδωσες μια χαρά είσαι, γίνεται αναφορά σε china dev απλά επειδή έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκλειδώσει, αλλά σε εσένα πήγαν όλα καλά μην σε απασχολεί.
      Υ. Γ γιατί γράφεις στο Thread για rn4 ενώ έχεις το redmi 4 prime;
      Το rn4 έχω απλά διαβάζω το redmi 4 prime για να βοηθήσω ένα συνάδελφο που το έχει πάρει και έχει προβληματική rom
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alkis_7 έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H alkis_7 έγραψε:

Όχι, όχι, ακου τι παίζει. Είναι συνδεδεμένος αυτή τη στιγμή ο 2ος Mi λογαριασμός μου στη συσκευή. Πατάω απενεργοποίηση του find device, απενεργοποιείται και στη συνέχεια πατάω αποσύνδεση του συγκεκριμένου Mi λογαριασμού από τη συσκευή. Βάζω κωδικό, πατάω διαγραφή όλων και όντως, ο λογαριασμός αποσυνδέεται. Όταν όμως πάω να βάλω στη συνέχεια το βασικό λογαριασμό μου, μου πετάει μία κλειδαριά και από κάτω γράφει ότι η συσκευή ίσως έχει χαθεί, ότι είναι πιθανόν συσχετισμένη με ένα συγκεκριμένο Mi λογαριασμό (το 2ο μου) και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα, παρά μόνο να βάλω τον κωδικό του 2ου λογαριασμου για να ξεκλειδώσει.
      Αφού κάνεις διαγραφή λογαριασμού απο το κινητό πρέπει να μπεις απο το pc στο I.mi.com να το διαγράψεις και απο εκεί.
      Ελπίζω να έχει και ο 1ος λογαριασμός δικαίωμα ξεκλειδωματος. ;)
      You may think you can fly - but you better not try