Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Ο/H Thracia έγραψε:

Κάνω λάθος;
      Κανένα...
      Σκέψου έχουν και ίδιο κωδικό ρομ ..
      en.miui.com/download.html

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Με όλα αυτά κατέληξες ότι είναι 2 τα nikel?
      Ναι :)
      Δεν έχει βουίξει o τόπος για την χαζομάρα που έκανε η infoquest που για να διαφοροποιήσει το note 4 με mtκ ονόμασε την έκδοση με snapdragon 4x και συνέπεσε η ονομασία με το "νέο μοντέλο" note 4x;

Επίσης δες και εδώ την άποψη moderator του official forum της xiaomi
    • Αυτό που μου στειλες συγκρίνει τα 2 snapdragon και συ κατέληξες ότι είναι Nikel??
      Τέσπα.. δεν θα το συνεχίσω γιατί είμαστε εκτός θέματος..

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αυτό που μου στειλες συγκρίνει τα 2 snapdragon και συ κατέληξες ότι είναι Nikel??
      Τέσπα.. δεν θα το συνεχίσω γιατί είμαστε εκτός θέματος..
      Ποίο είναι το codename του 4άρι με snapdragon και ποιο είναι το codename του 4x;
      Ειλικρινή απορία :)
    • Ο/H iJohnnyCash έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Με όλα αυτά κατέληξες ότι είναι 2 τα nikel?
      Ναι :-)Δεν έχει βουίξει o τόπος για την χαζομάρα που έκανε η infoquest που για να διαφοροποιήσει το note 4 με mtκ ονόμασε την έκδοση με snapdragon 4x και συνέπεσε η ονομασία με το "νέο μοντέλο" note 4x;

Επίσης δες και εδώ την άποψη moderator του official forum της xiaomi
      Τα έχεις μπερδέψει.

Redmi Note 4 όπως και να λέγεται αυτό με Qualcomm SoC (Note 4 Snapdragon/India, Note 4 4x, Note 4 Global Edition) = κωδικός mido
      Redmi Note 4 όπως και να λέγεται αυτό με MediaTek (MTK) SoC (Redmi Note 4 MTK και μια άλλη αηδία που έβγαλαν στην κίνα με ένα cartoon χαρακτήρα από πίσω και φαντεζί χρώματα) = κωδικός nikel

Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει nikel συσκευή με Qualcomm SoC. Τώρα πάμε όλοι μαζί: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ NIKEL ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ QUALCOMM SOC. Δικό σας...
    • Διαφήμιση
    • Xiaomi Redmi Note 4X vs. Xiaomi Redmi Note 4 - GSMArena.com

Και διαφορές στο bluetooth, το ένα 4.1 και το άλλο 4.2
      Το ένα μοντέλου του Γενάρη και το άλλο Φεβρουαρίου.
      Plus η διαφορά με τον τους αισθητές στην κάμερα και plus ότι τα δυο πάνω άκρα της πλάτης στο ένα είναι πλαστικό και στο άλλο είναι μεταλλικό, όπως η υπόλοιπη πλάτη.
      Πιο πάνω έβαλα και link για το modem.

Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί το 4x να προορίζεται για άλλες αγορές από αυτές που προορίζεται το note 4 με snapdragon, όπως επίσης δεν ξέρω τι παίζει με τα codename.

edit: για να μην παρεξηγηθώ ότι τρολάρω σταματάω εδώ, αφού πάνω κάτω αυτά είναι αυτά που νομίζω ότι ξέρω.

Xiaomi Redmi Note 4X vs. Xiaomi Redmi Note 4 - GSMArena.com

Plus η διαφορά με τον τους αισθητές στην κάμερα και plus ότι τα δυο πάνω άκρα της πλάτης στο ένα είναι πλαστικό και στο άλλο είναι μεταλλικό, όπως η υπόλοιπη πλάτη.

Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί το 4x να προορίζεται για άλλες αγορές από αυτές που προορίζεται το note 4 με snapdragon, όπως επίσης δεν ξέρω τι παίζει με τα codename.
      Σωστά. Επίσης υπάρχει και μια τρίτη έκδοση (η λεγόμενη Global Edition, με τον ίδιο Snapdragon) που απλά έχει την 800άρα LTE band και άρα είναι πιο επιθυμητή για τις ευρωπαϊκές αγορές. Όλα αυτά έχουν την ίδια κωδική ονομασία και (στη θεωρία) φοράνε την ίδια ROM. Οι (ελάχιστες) διαφορές είναι σε hardware επίπεδο.
    • OffTopic
      Ανεκδοτάκι για χαλάρωση: Μου λέει ο ΟΤΕ την άλλη φορά σε λίγο καιρό θα βάλουμε και voip τηλεφωνία και σκέφτηκα από μέσα μου, θα ζούμε άραγε;
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H iJohnnyCash έγραψε:

Xiaomi Redmi Note 4X vs. Xiaomi Redmi Note 4 - GSMArena.com

Σωστά. Επίσης υπάρχει και μια τρίτη έκδοση (η λεγόμενη Global Edition, με τον ίδιο Snapdragon) που απλά έχει την 800άρα LTE band και άρα είναι πιο επιθυμητή για τις ευρωπαϊκές αγορές. Όλα αυτά έχουν την ίδια κωδική ονομασία και (στη θεωρία) φοράνε την ίδια ROM. Οι (ελάχιστες) διαφορές είναι σε hardware επίπεδο.
      Τώρα οκ μάλιστα
      Άρα υπάρχουν «πολλά» mido, που κάποια από αυτά έχουν μικροδιαφορές στο hardware;

Υ.γ.: Έχει πλάκα που χρειαζόμαστε τόσο επεξηγήσεις για το πιο μοντέλο είναι πιο. Η Xiaomi αν ήταν άνθρωπος θα ήταν Καζανόβας φάση που θα είχε γεμίσει το τον τόπο μπασταρδάκια :P
    • Διαφήμιση

Τώρα οκ μάλιστα.Άρα υπάρχουν «πολλά» mido, που κάποια από αυτά έχουν μικροδιαφορές στο hardware;
      Έτσι ακριβώς και επειδή οι διαφορές είναι τόσο λεπτές, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην αγορά, ειδικά άμα μιλάμε για αγορά απέξω.