Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Τη πήρε κατευθείαν μέσα από την sd card , δεν έκανα format data. Μου έβγαλε το σηματάκι του Android, μετά τη μπάρα αναβάθμισης και μπήκε κανονικά στην XTRV. Μου κράτησε όμως τα πάντα όπως τα είχα πριν τη διαδικασία οπότε πάω για επαναφορά για να κάτσει καλά. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Και συγγνώμη που γίνομαι σπαστικός αλλά προερχόμενος από κινητό που δεν έπαιρνε sd card σκάλωσα που δεν αναγνώριζε τον εσωτερικό χώρο. Και πάλι ευχαριστώ.
EDIT: Τελικά το format data το ζήταγε χαχαχα Πήγα να κάνω επαναφορά μέσω twrp και όλο αποτυχία μου έβγαζε. Πήγα να περάσω την TWRP του geoanto και όταν το έκανα μου ζήτησε κωδικό για τη αποκρυπτογράφηση του τηλεφώνου. Οπότε έπεσε φορμάτ, ξαναπέρασα τη ρομ και τότε είδα ότι όντως τη πέρασε σωστά γιατί έβαλε και το magisk. Τώρα έχω μπροστά μου την οθόνη έναρξης με τις ρυθμίσεις του MIUI όπως πρέπει μετά από καινούργια ρομ. Και πάλι ευχαριστώ. -
Να επανέλθω πάλι στο θεμα root
Μία ακόμη ερώτηση εγώ που είμαι ακόμα στην dev 7.4.14 και έχω κάνει απεγκατάσταση του super user αν τώρα πάω να βάλω την καινουργια θα έχει πρόβλημα; Και αν ναι που μπορώ να κάνω download την προηγούμενη εκδοση του super user να το βάλω και μετά να κάνω την ενημέρωση;
Επίσης αν κάνω update και αντί για την 7.4.20 ξαναβάλω την 7.4.14 θα έχω θέμα ώστε να είναι root η συσκευή μου και να προχωρήσω μετά στην 7.4.20;
Ευχαριστώ -
-
Γειά σε ολους και πάλι, μιά ερώτηση, εχω την XTRV 7.4.14 με SuperSU, εχω Xposed και κάποια modules.
Τώρα διαβάζω από εδώ οτι η τελευταία 7.4.20, δεν εχει SuperSU αλλά magisk, αυτό θεωρητικά κρύβει το root,
εχει καμμιά σχέσει με το xposed? γιατί κάπου πήρε το μάτι μου κάποιο τροποποιημένο xposed για magisk, θέλει το phh's super user κτλ, σκέφτωμαι να περάσω την rom, αλλά το SuperSU του chainfire δουλεύει μιά χαρά το εχει δουλέψει κανείς γιά δώστε λίγο παραπάνω πληροφορίες, εγω από xtrv dev σε νεώτερη xtrv dev κάνω μόνο clear cache + dalvik cache καί η rom κάθεται μιά χαρά χωρίς να χάσω τίποτε και μετά ξαναπερνω το xposed με το magisk τί παίζει?
Η μόνη εφαρμογή που δεν μου δουλεύει η τελευταία εκδοση γιατί ανιχνεύει το root είναι της Τράπεζας Πειραιώς θά δουλεύει με το magisk ( μήπως κάποιος το εχει δοκιμάσει ?)
Εχω βάλει μιά παλιότερη και δουλεύει κανονικά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
-
Ο/H leotzian έγραψε:
Γειά σε ολους και πάλι, μιά ερώτηση, εχω την XTRV 7.4.14 με SuperSU, εχω Xposed και κάποια modules.
Τώρα διαβάζω από εδώ οτι η τελευταία 7.4.20, δεν εχει SuperSU αλλά magisk, αυτό θεωρητικά κρύβει το root,
εχει καμμιά σχέσει με το xposed? γιατί κάπου πήρε το μάτι μου κάποιο τροποποιημένο xposed για magisk, θέλει το phh's super user κτλ, σκέφτωμαι να περάσω την rom, αλλά το SuperSU του chainfire δουλεύει μιά χαρά το εχει δουλέψει κανείς γιά δώστε λίγο παραπάνω πληροφορίες, εγω από xtrv dev σε νεώτερη xtrv dev κάνω μόνο clear cache + dalvik cache καί η rom κάθεται μιά χαρά χωρίς να χάσω τίποτε και μετά ξαναπερνω το xposed με το magisk τί παίζει?
Η μόνη εφαρμογή που δεν μου δουλεύει η τελευταία εκδοση γιατί ανιχνεύει το root είναι της Τράπεζας Πειραιώς θά δουλεύει με το magisk ( μήπως κάποιος το εχει δοκιμάσει ?)
Εχω βάλει μιά παλιότερη και δουλεύει κανονικά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υπόψη ότι η τελευταία έκδοση του magisk δεν χρειάζεται το phh superuser, έχουν ενσωματώσει δικιά τους έκδοση στην εγκατάσταση. -
-
Η ειλικρινής μου άποψη είναι ότι το Magisk δεν έχει φτάσει ακόμα σε σωστό επίπεδο ωριμότητας από άποψη ανάπτυξης για να μπορεί να αντικαταστήσει το superSU. Το είχα βάλει στο παρελθόν (στην v6,v7,v8 έκδοση) και παρόλο που το είχα κάνει να δουλέψει, σε κάθε αναβάθμισή του, πάντα κάτι έσπαγε, κάποια εφαρμογή δεν θα έβλεπε σωστά root, γενικώς πάντα κάτι θα συνέβαινε και σε δουλειά να βρισκόμαστε. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν έχω επί της ουσίας εφαρμογές που χρησιμοποιώ που δεν θα δούλευαν αν δεν είχα το Magisk, το έβγαλα και επέστρεψα στο superSU, μέχρι να το βελτιώσουν.
Από εκεί και πέρα ο καθένας φυσικά κάνει τις επιλογές του. Ορισμένοι ορκίζονται ότι όλα πάνε καλά για τα πράγματα που χρησιμοποιούν αυτοί. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα