Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H Nikos Avramis έγραψε:
Παιδιά σήμερα παρατήρησα ότι οταν ανέβηκα στον επάνω όροφο του σπιτιού μου και πιάνω κανονικά Φούλ σήμα 4g και στον κάτω καθόλου!Μάλλον θα φταίει η band 20 έτσι?
-
@BanditGR εχεις απόλυτο δίκιο με το magisk αυτά ακρίβώς εκανε και σε μένα, κατέβασα από XDA τον unistaller τον πέρασα μέσω TWRP καπάκι φλάσαρα το SuperSU και ολα καλά, παραζαλίστηκα με το magisk οτι ηθελε εκανε και δεν με ρώταγε.
Παρεπιπτώντως ασχετο με το θέμα το tapatalk εχει κανένα πρόβλημα ενώ παλιά μπορούσα καί απαντούσα στο forum τώρα από το tablet καί το Nikel οταν πατήσω να δημισιεύσω μία απάντηση σβουρίζει αλλά δεν...
Η εφαρμογή του forum μου ψιλοκολάει αλλοτε ανοίγει αλλοτε οχι.. -
-
Παίδες καλησπέρα
Υπάρχει app το οποίο να καθαρίζει τα υπολείμματα αρχείων ή φακέλων απο διαγραφόμενα app ?
Γιατί παρατηρώ ότι κάποια μικρά αρχεία μένουν μέσα και μετά απο εκκαθάριση με το clear του miui.. -
Χρησιμοποιώ το sd maid (έχει επιλογή corpsefinder όπως τη λέει) για να καθαρίζει ότι απομένει, αλλά σίγουρα δεν είναι το μοναδικό πρόγραμμα που το κάνει.
-
Ο/H pisons έγραψε:
Όχι δεν δουλεύει το έχω δοκιμάσει σε όλες τις περιπτώσεις και συνδιασμούς αλλά δεν .
Ναι αυτό είναι το Xposed που χρειάζεται να έχεις, όλα δουλεύουν κανονικά εκτός από αυτό τις Πειραιώς.
Το titanium δεν το δουλεύω έχω το system app remover που κάνει περίπου τα ίδια.
Παρόλα αυτά θα σου έλεγα να κάνεις το βήμα με το magisk έτσι και αλλιώς είναι καλύτερα από το souperSu και με την πάροδο του χρόνου καθώς θα βελτιώνεται θα το αντικαταστήσει πλήρως.
Πραγματικά κάποιοι θα πρέπει να προσέχουν πολύ τι λένε αλλά κύριος αυτά που διαβάζουνε. -
Ξερει κανείς αν η Official global stable εχει ελληνικά? ειναι του γιου μου και δεν ασχολείται με manual update.
Αυτην στην φώτο.Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ναι έχει
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0