Μήπως κάποιες υπάρχουν στην αυτόματη εκκίνηση ? Να έχεις υπόψη σου πάντως ότι το Greenify θα τις κάνει hibernate σε κατάσταση deep sleep, είτε φαίνεται να τρέχουν είτε όχι. Εξυπακούεται φυσικά ότι με αυτή τη μεθοδολογία δεν πρόκειται να λαμβάνεις άμεσα μηνύματα ή push notifications από τις εν λόγω εφαρμογές, παρά μόνο αν τύχει και σου έρθουν όταν τις χρησιμοποιείς.Ο/H geortzan έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος οι εφαρμογές τύπου Facebook - Messenger - Viber - WhatsApp - Skype - Instagram κλπ να γίνονται αναγκαστική διακοπή και να μην τρέχουν στο background ώστε να γίνεται εξοικονόμηση μπαταρίας στο Redmi Note 4;
Πριν το Xiaomi είχα ένα αρχαίο Samsung, στο οποίο είχα περάσει το Greenify και μόλις έκανα hibernate τις εφαρμογές, εκείνες έμεναν κλειστές μέχρι εγώ να ανοίξω κάποια. Δοκίμασα το Greenify στο Note 4, τις κάνει hibernate, αλλά μετά από λίγο αν ανοίξω το app, αρκετές τρέχουν στο background.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H geortzan έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος οι εφαρμογές τύπου Facebook - Messenger - Viber - WhatsApp - Skype - Instagram κλπ να γίνονται αναγκαστική διακοπή και να μην τρέχουν στο background ώστε να γίνεται εξοικονόμηση μπαταρίας στο Redmi Note 4;
Πριν το Xiaomi είχα ένα αρχαίο Samsung, στο οποίο είχα περάσει το Greenify και μόλις έκανα hibernate τις εφαρμογές, εκείνες έμεναν κλειστές μέχρι εγώ να ανοίξω κάποια. Δοκίμασα το Greenify στο Note 4, τις κάνει hibernate, αλλά μετά από λίγο αν ανοίξω το app, αρκετές τρέχουν στο background.
Όταν λες αυτόματη εκκίνηση, τι εννοείς;
Έχω την εντύπωση πως δεν πρέπει να μπαίνουν σε deep sleep οι εφαρμογές με το Greenify, καθώς μου έρχονται ειδοποιήσεις.
Το γνωρίζω πως αν γίνει κάποια εφαρμογή sleep δεν θα λαμβάνω notifications!
Το δεξί touch button αριστερά στο κινητό (αυτό που σημειώνω με κόκκινο κύκλο κάτω στην εικόνα) δεν υποτίθεται πως τερματίζει ό,τι ανοικτό app τρέχει στο κινητό;
-
-
Ο/H geortzan έγραψε:
Όταν λες αυτόματη εκκίνηση, τι εννοείς
Εκει θα δεις τις εφαρμογές που εκκινούν αυτόματαYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H geortzan έγραψε:
Όταν λες αυτόματη εκκίνηση, τι εννοείς
-
-
-
Το βρήκα στις Ρυθμίσεις > Άδειες > Αυτόματη Έναρξη.
Έβγαλα την αυτόματη έναρξη των εφαρμογών.
Να δούμε τώρα πως θα συμπεριφερθεί..
Ευχαριστώ! -
Easily Root Redmi Note 4 MTK In 3 Steps | Android File Box
Το εχει δοκιμάσει κανεις; Αν προχωρήσω σε Ρουτ χάνω την εγγυηση; -
Είναι γνωστό ότι για να root-αριστει το nikel (και βασικά σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή) αρκεί το φλασάρισμα ενός supersu.zip (ή και Magisk πλέον) μέσα από το custom recovery (TWRP στην περίπτωση των Xiaomi συσκευών) που έχει επίσης φλασάρει ο χρήστης, αφού ξεκλειδώσει πρώτα τον bootloader (ώστε να μπορεί να φλασάρει custom recovery). Φυσικά και το έχουμε δοκιμάσει, αφού ακριβώς αυτό κάνουμε, σχεδόν κάθε εβδομάδα, όταν περνάμε developer XTRV ROM. Σπανιότερα το κάνουν όσοι περνάνε stable και φυσικά τους ενδιαφέρει η root πρόσβαση. Τέλος, σε ότι αφορά την εγγύηση, υπό κανονικές συνθήκες ναι τη χάνεις. Φυσικά πάντα μπορείς να περάσεις μια επίσημη έκδοση του MIUI χωρίς root, οπότε πάλι προστατευμένος είσαι.
-
-
παιδιά μια ερώτηση. εχω βαλει την global dev 7.6.8. εδώ βλέπω όμως οτι η 7.6.8 ειναι china. τι εχω κάνει λάθος?
για το mtk ποια είναι η τελευταία global dev? η 7.5.25? προτείνετε την dev ή την stable?
ευχαριστώ.
στο MIUI version μου γράφει MIUI 8 Global 7.6.8 | Beta.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα