Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Global 7.6.8 beta λεει. αποτι καταλαβαίνω έχω την global beta του mtk. η ερώτηση μου είναι γιατί την 7.6.8 στο site την εχουνε εδω που ειναι για το snapdragon αν καταλαβαινω καλα.
η τελευταία global dev για το MTK ποιά είναι? -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μια χαρά είναι, μην αγχώνεσαι
πως είμαι μια χαρα αφου φοράω rom για qualcomm με βαση όσα λεει το site -
αν φορούσες λαθος ρομ μπρεεε ούτε που θα άνοιγε το κινητό............
-
Μην τα μπερδεύεται βρε παιδιά, η ίδια ρομ βγαίνει για όλες τις συσκευές, το ότι δεν την γράφει στο φόρουμ μπορεί να σημαίνει απλά ότι την έχουν ανακαλέσει επειδή είχε προβλήματα.
Αν είχες την ρομ για τον snapdragon τώρα δεν θα είχες κινητό αλλά μπρίκι για καφέ ή αλλιώς τουβλάκι
Χαλαρώστε και απολαύστε τις συσκευές σας, μην ψάχνεται παντού προβλήματα -
Ο/H andreas157 έγραψε:
πως είμαι μια χαρα αφου φοράω rom για qualcomm με βαση όσα λεει το site
Το link που παρέθεσες παραπάνω αναφέρεται σε άλλη συσκευή (mido). Εσύ έχεις nikel. -
Ο/H zt654 έγραψε:
αν φορούσες λαθος ρομ μπρεεε ούτε που θα άνοιγε το κινητό............
-
H πιο πρόσφατη Developer ROM για Nikel, θα βρίσκεται πάντα εδώ => MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Δεν το κουνάει ρούπι! -
Καλημέρα φίλοι του φόρουμ!να κάνω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου.εχω 4g cosmote και ενώ έχω ενεργοποιήσει το volte όταν κάνω κλήση το σήμα πέφτει σε 3g-h+ που σημαίνει ποιο αργό σερφαρισμα κατά τη διάρκεια της ομιλίας.σε ένα iPhone 6s plus που έχω όταν κάνω κλήση το 4g δε χάνεται και μπορώ να σερφαρω με ταχύτητες 4g! υπάρχει κάποια ρύθμιση για το Xiaomi ή απλά έτσι δουλεύει η συσκευή; ευχαριστώ για το χρόνο σας και πάλι!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα