Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Δεν υπάρχει λόγος να παραμείνεις με twrp και Official. Αν δεν κλειδώσεις τον bootloader, όταν θες να ξαναπεράσεις ελληνική, φλασάρεις εκ νέου το twrp και μετά πάλι την ελληνική.
-
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Μπορεί κάποιος (για τους δικούς του λόγους) να θέλει επίσημη μεν ROM αλλά rooted ή να μπορεί να φλασάρει mods σε αυτή (πχ Dolby Atmos). Σε αυτή την περίπτωση το TWRP είναι μονόδρομος. Εν πάση περιπτώσει για να γίνει κάτι τέτοιο στο Nikel, απλά φλασάρεις μια επίσημη ROM (είτε stable, είτε dev) μέσω sp flash από τον γνωστό οδηγό, εν συνεχεία ελέγχεις αν κλείδωσε ο bootloader και αν συνέβη αυτό τον ξεκλειδώνεις, αφού τον ξεκλειδώσεις φλασάρεις TWRP μέσω fastboot και αφού κάνεις boot στο TWRP, φλασάρεις κάποιο supersu zip αν θέλεις να αποκτήσεις πρόσβαση root, ή το γνωστό lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip αν δεν θέλεις root (για να μην φάει bootloop η συσκευή στο reboot system).
-
Προς makis 1024
Συγνωμη και πάλι, σε ευχαριστώ για την βοήθεια περί για μεταφορά στη κάρτα sd! Από που ξεκινώντας όμως γιατί προσπαθώ να βρω app info και μετά documents (αν μπορείς και ελληνικά λόγω ελληνικής γλώσσας);
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια! -
Ο/H mcos82s έγραψε:
Προς makis 1024
Συγνωμη και πάλι, σε ευχαριστώ για την βοήθεια περί για μεταφορά στη κάρτα sd! Από που ξεκινώντας όμως γιατί προσπαθώ να βρω app info και μετά documents (αν μπορείς και ελληνικά λόγω ελληνικής γλώσσας);
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια!
-
Καλησπέρα, είπα προκαταβολικά να κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα για να το έχω έτοιμο για όταν με καλό έρθει η ώρα και ας είναι αχρείαστο, αλλά όταν έβαζα τον κωδικό που μου ήρθε (με Chrome) μου έβγαζε αυτό το error 您所在的IP申请次数超标 (μετάφραση: The number of IP requests you have exceeded ) έκανα επανάληψη αποστολής κωδικού και το ίδιο πάλι, προσπάθησα και Mozilla και πάλι τίποτα. Μήπως πρέπει πρώτα συνδεθώ με το Xiaomi όταν έρθει να για γίνει ;; Μήπως έκανα βλακεία και δεν μπορέσω με το ίδιο account να στείλω την αίτηση ;;
-
Επιτέλους, το βρήκα! Σας ευχαριστώ πολύ banditGR και makis1024!
-
Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σας
-
Ο/H John C. Kotsaridis έγραψε:
Καλησπέρα, είπα προκαταβολικά να κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα για να το έχω έτοιμο για όταν με καλό έρθει η ώρα και ας είναι αχρείαστο, αλλά όταν έβαζα τον κωδικό που μου ήρθε (με Chrome) μου έβγαζε αυτό το error 您所在的IP申请次数超标 (μετάφραση: The number of IP requests you have exceeded ) έκανα επανάληψη αποστολής κωδικού και το ίδιο πάλι, προσπάθησα και Mozilla και πάλι τίποτα. Μήπως πρέπει πρώτα συνδεθώ με το Xiaomi όταν έρθει να για γίνει ;; Μήπως έκανα βλακεία και δεν μπορέσω με το ίδιο account να στείλω την αίτηση ;;
-
Από unofficial σε official γίνεται ;;
-
Όχι δεν μπορείς Ανέστη. Το stock recovery στο MIUI 8 έχει αλλάξει και δεν τα υποστηρίζει αυτά τα πράγματα, σου βγάζει την εικόνα ενός κινητού με ένα καλώδιο USB και περιμένει input από το Mi Suite το οποίο φυσικά πρέπει να έχεις το κινέζικο και θα σου περάσει την κινέζικη και όχι την Global. Όλα αυτά τουλάχιστον στις Global ROM (τώρα στις κινέζικες δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά και πάλι χλωμό το κόβω). Δεν χρειάζονται ταρζανιές για να αλλάξει ROM. Από unofficial σε official στο nikel η καλύτερη μέθοδος είναι sp flash τέλος. Από official σε official ή κατευθείαν το update μέσω updater ή κατέβασμα της recovery ROM και επιλογή από το app του update. Και προσευχή ότι το update app δεν τα κάνει θάλασσα και θα πέσει η συσκευή σε bootloop. Γι' αυτό άλλωστε προτείνουμε εδώ συνήθως XTRV (unofficial δηλαδή) και update κανονικά μέσα από το TWRP που έχει απείρως λιγότερες αστοχίες (και νεκρούς ανασταίνει).
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Από unofficial σε official γίνεται ;;
Σημ: Μιλάω για τον SnapDragon (Mido) άρα μόνο mi flash και όχι sp flash που είπε ο @BanditGR έτσι δεν είναι ;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα