Ευχαριστώ
όπως πάντα άμεσα και κατατοπιστικά!!
όπως πάντα άμεσα και κατατοπιστικά!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓιατί η XTRV είναι ανεπίσημη ROM. Πιστοποιημένες είναι μόνο οι επίσημες ROM (και μάλιστα Global Stable κυρίως), ίσως αν σου κάτσει λαχείο σε κάποια ανεπίσημη ROM και δεν έχει υποστεί δραματικές αλλαγές, να στην βγάλει πιστοποιημένη. Όσο για τις εφαρμογές, ποιες εννοείς ?Ο/H john volk έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα.. Γιατί στις ρυθμίσεις του google play αναγράφει ότι δεν είναι πιστοποιημένη η συσκευή;; (Φοράει xtrv dev 7.6.10 ).
Και παρατήρησα επιπλέον ότι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που δεν μπορώ να κατεβάσω γιατί δεν τις υποστηρίζει η συσκευή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατά πάσα πιθανότητα, δεν πρόκειται να πάρει ποτέ Android 7 ή συσκευή και το MIUI 9 έχει ακόμα προβλήματα. Από εκεί και πέρα επίσημες ενημερώσεις, θα μπορείς να περνάς φυσικά από το κινητό και ολόκληρες ROM και από το PC αν το επιθυμείς. Root αν χρειάζεται να κάνεις το γνωρίζεις καλύτερα εσύ, εξαρτάται δηλαδή από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς ή προτίθεσαι να χρησιμοποιήσεις.Ο/H Prog έγραψε:
καλησπερα,εχω παραγγείλει το Xiaomi Redmi Note 4X International Version Helio X20 με mdtk επεξεργαστη μιας και έχω ανχωθεί θα ήθελα να ξέρω αν και πως μπορώ να βάλω 7αρια με Miui 9
1.Θα μπορέσω να τα βάλω ποτέ απλα απο της ενημερώσεις συστήματος του κινιτού και αν χρείαστει πχ να αλάκσω τοποθεσία?
2.Μπορώ να τα βάλω απο το pc?
3.Θα χρειαστει να κάνω root η οτιδήποτε στο κινιτο?