Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Πόσο καιρό την έχεις την συσκευή ? Εάν γινόταν σωστά η φόρτιση θα έπρεπε να σου κρατήσει άνετα δύο χρόνια τουλάχιστον , εκτός και εάν είναι αστοχία υλικού , τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να αλλάξεις μπαταρία .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H annag έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Πόσο καιρό την έχεις την συσκευή ? Εάν γινόταν σωστά η φόρτιση θα έπρεπε να σου κρατήσει άνετα δύο χρόνια τουλάχιστον , εκτός και εάν είναι αστοχία υλικού , τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να αλλάξεις μπαταρία .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Αυτή εχω και δουλεύω με το supersu, με το magisk διάβασα στο xda οτι θέλει ειδική εκδοση για magisk και διαλέγεις το SDK το κατάλληλο που για μας είναι το SDK23, αυτή η εκδοση θα είναι systemless? και την φλασάρω από το magisk η μέσω twrp?
Οσον αφορά το xposed app ποιό βάζω το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk που είχαμε η το XposedInstaller_3.1.2_Magisk.apk που κάνει για το magisk?
Κάπου αλλού λένε οτι η Magisk-v14.0.zip δεν κάνει για miui 8.0 αλλά εμένα μου δούλεψε κανονικά στο xposed σκάλωσε .. οτι θέλουν γράφουν
Και αν είναι η ιδια αυτή που πρέπει να βάλω με αυτήν που εχω γιατι να κάνω unistall μέσω twrp και μετά να την ξαναπεράσω?
Εγκυκλοπαιδικά το SDK23 δεν είναι για android 6.0 που είναι η xtrv που εχω?
Newby questions.... -
Ο/H leotzian έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
Φυσικά και ΔΕΝ κάνει αυτή. Αυτή όμως κάνει:
attachment.php?attachmentid=3950456&d=1480267116
Αυτή εχω και δουλεύω με το supersu, με το magisk διάβασα στο xda οτι θέλει ειδική εκδοση για magisk και διαλέγεις το SDK το κατάλληλο που για μας είναι το SDK23, αυτή η εκδοση θα είναι systemless? και την φλασάρω από το magisk η μέσω twrp?
Θα την φλασάρεις από TWRP.
Οσον αφορά το xposed app ποιό βάζω το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk που είχαμε η το XposedInstaller_3.1.2_Magisk.apk που κάνει για το magisk?
Δεν έχει σημασία, αν και το 3.1.2 είναι πιο "όμορφο".
Κάπου αλλού λένε οτι η Magisk-v14.0.zip δεν κάνει για miui 8.0 αλλά εμένα μου δούλεψε κανονικά στο xposed σκάλωσε .. οτι θέλουν γράφουν
Και αν είναι η ιδια αυτή που πρέπει να βάλω με αυτήν που εχω γιατι να κάνω unistall μέσω twrp και μετά να την ξαναπεράσω?
Δεν θα έπρεπε να έχει σχέση η έκδοση του root manager με το xposed. Βεβαίως μόνο μια δοκιμή μπορεί να σε πείσει.
Εγκυκλοπαιδικά το SDK23 δεν είναι για android 6.0 που είναι η xtrv που εχω?
Σωστά.
Newby questions....
=============== Οκτ 10th 2017, 5:59pm ===============
Ο/H annag έγραψε:
Ο/H annag έγραψε:
Σχεδόν 1.5 χρόνο... βέβαια ήταν φορτισμένο σχεδόν 80% οθόνη από θέμα εφαρμογων..έσβησα αρκετές μείωσα φωτεινότητα αλλά δεν κρατάει μέχρι το τέλος της μέρας..του έκανα σωστή χρήση το φορτιζα όταν τελειώνε όχι νωρίτερα.. κρατούσε μέχρι 16 ώρες...το πρωί το έβγαλα απ την πρίζα σε 25 λεπτά ξεφόρτησε..το φορτιζα μια ώρα κ τώρα είναι στο 23%... Θεσσαλονίκη κάποιος να αλλάζει μπαταρία ξέρουμε?κ κόστος?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από εκεί και πέρα, αποφόρτιση μέσα σε 25 λεπτά και τόσο αργή φόρτιση στη συνέχεια είναι όντως ενδείξεις (αλλά απαραίτητα και αποδείξεις) αστοχίας υλικού. Γνώμη μου είναι να κλείσεις εντελώς τη συσκευή, να την αφήσεις καμιά ώρα έτσι κλειστή και χωρίς να φορτίζεις και εν συνεχεία να τη συνδέσεις, πάλι κλειστή, στη μπρίζα (με τον original φορτιστή). Άστη εκεί όσο χρειαστεί για να πάει στο φουλ. Όταν γίνει αυτό, αποσυνδέεις, ανοίγεις και όταν μπεις στο MIUI, αν δεν είναι στο 100% (ή έστω 99, 98) τότε ίσως να λέμε ότι έχουμε θέμα. Ξανασυνδέεις τότε και το αφήνεις να πάει φουλ και επίσης το αφήνεις ένα μισάωρο παραπάνω (ανοιχτό θα είναι τώρα το κινητό). Μετά αποσυνδέεις καλώδιο και παρατηρείς συμπεριφορά. Αν συνεχίσει η ταχεία αποφόρτιση χωρίς ιδιαίτερη χρήση, τότε ίσως είναι καιρός να το δει τεχνικός (ειδικά αν είσαι ακόμα μέσα στην εγγύηση). -
Η αλήθεια είναι ότι το φορτίζω ανοιχτό πολύ σωστό αυτό που γράφεις να φορτιζΩ τελείως κλειστό..όντως δεν παίρνει ανάσα το καημένο...αλλά με έχε ι βγάλει ασπροπροσωπη!!το έχω πάρει από κινεζομαγαζο κ δεν έχω εγγύηση..θα το ελέγξω αυτό που λές κ να δω συμπεριφορά!σ Ευχαριστώ παρά πολύ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην fog: Προσοχή στις τεράστιες παραθέσεις. ().
-
@BanditGR ευχαριστώ για ολα θα τα δοκιμάσω και αν εχω κανένα πρόβλημα θα επανέλθω
Συνέχεια της περιπέτειας......
Αμα σου πώ @BanditGR κάνει ακριβώς τα ιδια μόλις εβαλα την εκδοση που μου εστειλες ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ , μα ακριβώς, τα εκανα οπως μου ανέφερες τι του φταίει δεν ξέρω μόλις μπεί το xposed τα τινάζει , δεν ξέρω αν κάποιος εχει βάλει το V14 magisk και ολα τα παραπάνω που εχω γράψει και του δουλεύει με την xtrv που εχω δεν ξέρω τι να πώ
Ξαναεκανα restore δεν το ξαναπειράζω μην μου μείνει και στο χέρι... -
Καλημέρα συμφορουμίτες,
Στο xiaomi Nikel ενός συναδέφλου (το αγόρασε από info quest) κάνει κάτι περίεργο με το δακτυλικό αποτύπωμα.
Η οθόνη ξεκλειδώνει με double tap και μετα σύρσιμο προς τα πάνω όπου εκεί ΔΕΝ έχει ενεργοποιησει κάποιο κλείδωμα με pattern.
Όταν βάζει fingerprint τον βγάζει κανονικά στο menu που ήταν πριν κλειδώσει το τηλέφωνο, κανονικά. (όπως θα λειτουργούσε και φυσιολογικά)
Παρατήρησα όμως ότι λειτουργει και με το δικό μου δακτυλικό αποτύπωμα (εκτός του δικού του) καθώς επίσης και με τρίτου ανθρώπου όταν βάζει αποτύπωμα κάνει στις 3 φορές δόνηση και μετά ξεκλειδώνει στην αρχική οθόνη (πριν το συρσιμο προς τα πάνω δηλάδη).
Τέλος, αν θέλω μια από τις επαφές μου στον κατάλογο, ενίοτε να την καλώ με απόκρυψη πως μπορώ να το κάνω; -
#31# και τον αριθμό του καλουντα για απόκρυψη
-
Ο/H derveni έγραψε:
#31# και τον αριθμό του καλουντα για απόκρυψη
-
Σου απάντησα παίρνεις τον αριθμό αντιγραφή μετά πήγαινε στο τηλέφωνο πληκτρολογισε #31# και κάνε επικόλληση τον αριθμό του καλουντα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα