Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Ο/H Giannisgx έγραψε:
Παιδιά επειδη έχω χάσει κάποια πράγματα από τις rom και έχω κάνει ενημέρωση μια global developer rom και δεν ξέρω αν είναι γνήσια, θα ήθελα να το αναβάθμιζα σε ελληνική developer, παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε τα βήματα για να εγκαταστήσω την τελευταία ARΩMA rom ,χωρις να χάσω τα δεδομενα γενικά ότι έχω στο τηλέφωνο.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Ανέβασε screenshot about miui version να δούμε τι ρομ φοράς τώρα.
Μη γνήσια ρομ δεν την παίρνει έτσι εύκολα χρείαζονται κάποιες προϋποθέσεις όπως πχ ξεκλείδωσε bootloader. -
Παιδιά επειδη έχω χάσει επεισόδια από τις rom και έχω να κάνω ενημέρωση από τον Μάιο και θα ήθελα να το αναβάθμιζα , παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε τα βήματα για να εγκαταστήσω την τελευταία ARΩMA rom ,χωρις να χάσω τα δεδομενα γενικά ότι έχω στο τηλέφωνο.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Epameinontas Chris έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
-
Έχω ανεβάσει φωτογραφία
-
πρέπει να κάνεις αυτήν: Ερώτηση για ρομ τη διαδικασία, με τη διαφορά ότι θα κατεβάσεις και θα περάσεις ρομ για τη συσκευή σου και όχι για το redmi pro...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θα χάσεις εφαρμογές και γενικά δεδομένα και θα χρειαστεί ξεκλείδωμα bootloader , πέρασμα twrp , factory reset κτλ
-
Καποιος που να εχει περασει τις τελευταίες global dev σε nikel... Εχετε battery drain??? Της κοπελας μου μεχρι το μεσημερι η μπαταρια εχει τελειωσει... Φευγει νερακι. Το πηρα κ εγω για λιγο ετσι να δω κατι στο chrome κ σε πεντε λεπτα ειχε χασει 10%...η μπατατια ειναι ή η ρομMi 11 pro
-
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ
-
@Giannisgx
Πώς θα την περάσεις μπορείς να δεις εδώ:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
Η τελευταία προσβάσιμη είναι αυτη (μέχρι να έρθει η επόμενη):
[XTRV-7.11.2 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 23:34)
Εδώ και η φρέσκια:
[XTRV-7.11.9/10 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 10/11 21:30) -
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα