Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Καταλαβαίνω... αλλά και πάλι δεδομένου ότι δεν έχω τα +50 να διαθέσω και σε σύγκριση με το Note 2 που έχω τώρα δεν είναι μια καλή επιλογή. Αν τον ψήσω μπορεί να μου το ρίξει και κανένα 20αρικο ακόμα... Και δε με καίει ιδιαίτερα το Android 6. Έτσι κι αλλιώς είμαι φαν των stable rom και δεν το σκαλίζω κάθε μέρα... με ενδιαφέρει να δουλεύει καλά και γρήγορα...
-
Έχει λίγο καλύτερη απόδοση μπαταρίας από redmi note 2, όπως και επεξεργαστή, δεν θα ήταν η τέλεια αναβάθμιση αλλά δεν είναι και κακή, ειδικά στην τιμή που το βρίσκεις.
Αφού δεν έχεις πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις android θα έλεγα ότι μία οικονομική αναβάθμιση σε σχέση με αυτό που έχεις -
-
Καλύτερα βάλε developer rom, είναι πιο εύκολο να βρεις μία που να δουλεύει πιο σωστά και να μείνεις εκεί μόνιμα
-
-
Ο/H agmg έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά... Θα το πάρω και θα το σετάρω από την αρχή... ποια stable προτείνετε;
Και μη φανταστείτε ότι το Note 2 θα πάει άκλαφτο... θα περάσει στα χέρια του μεγάλου μου γιου και θα συνεχίσει γιατί ακόμα δεν καταλαβαίνει τίποτα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkWhatever Can Be Done, Will Be Done -
Και γω φίλε κάτοχος περίπου ένα χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συσκευή και έχω την τελευταία ελληνικη stable rom
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@ntafycrazywool από θέμα rom τι προτείνεις ώστε να έχω όσο το δυνατόν τα λιγότερα προβλήματα; Θέλω να την περάσω μια φορά και να την ξεχάσω για κανένα εξάμηνο
Στο Note 2 έχω ακόμα την 8.2.1.0 και μιας και δουλεύει άψογα δεν μπαίνω στον κόπο να δοκιμάσω άλλη
-
Ο/H agmg έγραψε:
@ntafycrazywool από θέμα rom τι προτείνεις ώστε να έχω όσο το δυνατόν τα λιγότερα προβλήματα; Θέλω να την περάσω μια φορά και να την ξεχάσω για κανένα εξάμηνο
Τέλος σου ανεβαζω ενα antutu score που μόλις εκανα και σου λεω οτι εχω κατεβασει το csr2 και το τρεχει παρα πολυ καλά .
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkWhatever Can Be Done, Will Be Done -
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα επανέλθω σε λίγες μέρες με το κινητό στα χέρια μου πλέον!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα