Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Νά κάνω μιά ερώτηση γιατί θα τρελαθώ... nikel xtrv 7.11.16 δουλεύει καλά προσπάθησα να αναβαθμίσω σε 3 επόμενες μέχρι και σήμερα την 7.12.14 και ολες ( τουλάχιστον σε εμένα ) δεν μπορώ να ανοίξω τίς επαφές ούτε να τίς δω ούτε να κάνω edit μόλις πατώ κάνει να ανοίξει και επιστρέφει πίσω... μόνο σε εμένα συμβαίνει η είναι bug?
Εβαλα και σήμερα την τελευταία αλλά δυστυχώς τα ιδια.. -
Σας ήρθε email με τις νέες developer? Σε μένα δεν ήρθε κάτι...
-
-
Κάτοχος περήφανος του mi note 3 . To nikelακι μου πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ή καλύτερα στα χέρια της κόρης μου. Αγρατζούνιστο καθαρό με miui9 dev. Υπάρχει άραγε παιδιά νήμα για το νέο μου κόσμημα? Αντίστοιχο με αυτο εδω για το nikel? Επίσης όποιος το σκέφτεται το note3 μπορώ να του πω τις πρώτες μου εντυπώσεις οι οποίες ειναι... εξαιρετικές το λιγότερο.
-
-
Καλοδουλευτο και δώσε εντυπώσεις από camera.
-
Early december εγραφαν για miui 9.....τελειωνει ο δεκεμβρης σε λιγο.
Ελεος -
Στον κόσμο του software o προβλεπόμενος χρόνος για να κυκλοφορήσει μια σταθερή έκδοση, δεν είναι πάντα αυτός που ...προβλέπει η ομάδα ανάπτυξης.
Εαν υπάρξουν προβλήματα και bugs αλλάζει, γιατί ο πρωταρχικός σκοπός είναι -ή θα έπρεπε να είναι- μια όσο γίνεται πιο σταθερή έκδοση.
Οι νεότερες εκτιμήσεις λένε προς τέλη Δεκέμβρη.
Ειδικά για το nikel -που ήταν μέσα στις συσκευές που παρουσίασαν προβλήματα και άργησε ακόμη και η development έκδοση- οι καθυστερήσεις, μόνο καλό μπορούν να κάνουν, από άποψη σταθερότητας και λειτουργικότητας. -
Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με το laptop (για να μεταφέρω φωτογραφίες), και το μόνο που δείχνει είναι ότι μπαίνει σε φόρτιση. Όταν πατήσω το εικονίδιο της φόρτισης δεν μου δίνει τις άλλες επιλογές για μεταφορά αρχείων κτλ. καμιά ιδέα τι να κάνω; Ευχαριστώ.
-
Έχεις ενεργοποιήσει τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB από τις επιλογές για προγραμματιστές ?
-
Βαλε το share it κ στο κινητό κ στο pc για να λύσεις το θέμα της μεταφοράς αρχείων.
(Ειδικα για τις φωτο, κάνε εγκατάσταση το google photos από το store κ άστο να τις αποθηκεύει/συγχρονίζει αυτό στους servers της google )Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα