Αν κι επανεκκινήσεις σπάνια κάνω μόλις του έριξα 2 απανωτές και ούτε σε μένα το κάνει.

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε τη νέα αναβάθμιση διορθώθηκε!!!Ο/H panos78 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
Ελπίζω με την επόμενη αναβάθμιση να διορθωθεί.
1) Δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο θέμα στην aroma του nikel. Είχες κάνει wipe τις cache πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση ? Θα το κοιτάξουμε πάντως.Ο/H agmg έγραψε:
Πέρασα χθες την Aroma 8.8.30 από περιέργεια να δω πως είναι το Miui 10. Μέχρι στιγμής μια χαρά πάει απλά έχω δυο παρατηρήσεις:
1) Παρόλο που κατά την εγκατάσταση επέλεξα να μπει root & Dolby Atmos αυτό δεν έγινε. Είναι κάποιο θέμα του script?
2) Θα γίνει κάποια ενημέρωση του OTA Updater? Την πρώτη φορά που μπήκα να δω για αναβάθμιση μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα ότι δεν είμαι vip ή ότι δεν έχω ενημερώσει τον updater. Φλασαρα το ota_aroma.zip για developer rom και τώρα μου βγάζει ένα διαφορετικό μήνυμα (το έχω επισυνάψει)
1) Δοκίμασε με τροποποίηση εγκατάστασης από την Aroma να βάλεις ότι σου λείπει.Ο/H agmg έγραψε:
1) Ναι πάντα κάνω wipes, μετά επανεκκίνηση σε recovery και μετά φλασαρισμα της νέας rom
2) Ναι είναι ενεργή η VIP συνδρομή
Θα ακολουθείς τις αναβαθμίσεις που δίνουμε για την συσκευή σου.Ο/H mcos82s έγραψε:
Καλημέρα σας!
Υπάρχουν δύο Rom Global Source και CN/xiaomi.eu και τι διαφορές έχουν; Δεύτερο, από που να το αναβαθμίσω καλύτερα, από το email μου που μου στέλνετε ή από το σύστημα του κινητού μου redmi note 4 mtk; Τέλος, δε μπορώ να κατεβάσω από το email μου την προηγούμενη αναβάθμιση xtrv 8.7.26 (λόγω πρωτης αναβαθμισης miui 10 & θεματα, γιατί;
Σας ευχαριστώ θερμά!