Μεχρι στιγμης δεν ειδα τιποτα..θα περιμενω λιγο ακομα!Ο/H Bodai έγραψε:
Οκ τώρα περιμενεις να δεις μπάρα απο κάτω ή 3 τελείες ..Ο/H matzanas έγραψε:
Το εκανα μου εγραψε done Και εκανε restart μονο του!
[GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/9 18:20)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Να περιμένεις μέχρι και 40 λεπτά . . .
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@paf21 την κανείς απλά flash από επάνω και είσαι έτοιμος .
-
Redmi Note 3
Παίδες τι παίζει με το qr reader και το WiFi? Σε παλιότερες εκδόσεις ένα share τον κωδικό του WiFi από xiaomi σε xiaomi με! Qr αλλά πλέον δεν δουλεύει. Παίρνει κανονικά τον κωδικό από το qr αλλά δεν τον περνάει στο αντίστοιχο WiFi -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Να περιμένεις μέχρι και 40 λεπτά . . .
Δεν θα επρεπε να δω καπια μπαρα?νομιζω πως αδικα περιμενω -
Κι εγω ξαναπροσπαθησα και περιμενω ηδη κανα 20λεπτο και ειναι κολλημενο στο mi,χωρις να βγαινει απο κατω το android!!Νομιζω οτι και αυτη η διορθωμενη ρομ,εχει προβλημα!!
-
Μετα απο 35 λεπτα αναμονης εκανα restore και το κινητο δεν μπενει ουτε στο menou
κριμα για την ωρα που χαραμησα αδικα! -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Βγάλαμε ένα FIX για το Mi-3 (Cancro) / Mi-4 (Cancro) / Mi-Note (Virgo) σε ότι αφορά το πρόβλημα με το FCδιαφόρων εφαρμογών
Το FIX Αφορά μόνο τις παραπάνω συσκευές, και το κάνετε Flash με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως την ROM.
ΗFull ROM είναι ΕΔΩ => xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_v8_GTV-6.9.8.zip
MD5Sum = 222edcab67efd6f507c21b7355049f1f -
λοιπον παιδια τα καταφερα το κινιτο κολισε στο mi πηγα να περασω την νεα rom και τελος Εχω το redmi note 3 pro υπαρχει καποιος απο περιστερι να βρεθουμε να με βοηθησει?
-
Ο/H strathgos έγραψε:
λοιπον παιδια τα καταφερα το κινιτο κολισε στο mi πηγα να περασω την νεα rom και τελος Εχω το redmi note 3 pro υπαρχει καποιος απο περιστερι να βρεθουμε να με βοηθησει?
-
Ο/H strathgos έγραψε:
εγω κατεληξα να μην μπωρω να χρησιμοποιηω το κινητο μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα