Έχει ήδη αναφερθεί στο αντίστοιχο νήμα και από το πρωί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο πλήρως μεταφρασμένη στα ελληνικά.Ο/H ktlk21 έγραψε:
AmazFit bt Xiaomi
-
-
-
Τελικά να κάνω μπάνιο στη θάλασσα με το ρολόι η όχι εννοείται όχι μακροβούτι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλό είναι να μην μπεις.. ειναι σαν να λες αν έμπαινες με το κινητό σου να κανεις μπάνιο... ip67 εχει μην το ξεχνάς.. μην το κάνεις σαν πολλούς με xperia που ακουσαν ip67 και άρχιζαν να τραβανε κατω απο το μερο καο γεια σας... εγω το miband1s το εβαζα, το 2 και το ρολοιντωρα το βγαζω
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
καλό είναι να μην μπεις.. ειναι σαν να λες αν έμπαινες με το κινητό σου να κανεις μπάνιο... ip67 εχει μην το ξεχνάς.. μην το κάνεις σαν πολλούς με xperia που ακουσαν ip67 και άρχιζαν να τραβανε κατω απο το μερο καο γεια σας... εγω το miband1s το εβαζα, το 2 και το ρολοιντωρα το βγαζω
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Μάλιστα οπότε καλά κάνω και το βγάζω κάθε φορά!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλά το ότι βγήκε νέο Mi fit βρήκατε να σχολιάσετε ;
το ότι βγήκε νέο AMAZFIT Smart Watch Youth Edition όχιι (σας το είπα, έκανα αγορά εγώ , φυσικά και θα έβγαινε άλλο)
AMAZFIT Smart Watch Youth Edition and Mi Fit 3.0 Announced by Huami Technology! - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum
αυτό το έχετε δει ;
Simple Amazfit Watchface Builder
Simple Amazfit Watchface Builder -
απο λιγο ψαξιμο που εκανα βρηκα στους xda ( How to make new watch faces for Amazfit ) οτι για να βαλουμε τα watchfaces πρεπει να
- Turn on the Amazfit and connect it to PC
- Open the main folder whit the list of all folders
- Search the WatchFace folder, if not existing just make it (case sensitive)
- Copy the .wfz file inside the WatchFace folder
- Test the watch face from the watch!
=============== Ιουλ 6th 2017, 4:41pm ===============
κι επειδη εχω το μικροβιο μεσα μου, ασχολήθηκα κανα 10 λεπτο με το εργαλειο τους κι εφτιαξα αυτο Simple Amazfit Watchface Builder
Δεν το εβαλα στο δικο μου γιατι δεν εχω μαζι μου καλωδια. - Turn on the Amazfit and connect it to PC
-
Καλησπέρα γιατί απλά όταν είμαι καθιστός και κουνάω το χέρι μου το ρολοι μετράει βήματα τι συμβαίνει?
-
Πώς νομίζεις ότι μετράει τα βήματα; Σίγουρα δε ρωτάει τα παπούτσια σου. Έχει έναν αισθητήρα που μετράει τις κινήσεις. Αν αυτή η κίνηση μοιάζει με βήμα τότε την προσθέτει.
Πώς νομίζεις ότι καταλαβαίνει ότι το βλέπεις και ανοίγει η οθόνη όταν κάνεις την κλασική κίνηση να δεις την ώρα; Ψάχνει τα μάτια σου; Όχι. Καταλαβαίνει την κίνηση του χεριού. Μπορείς να κάνεις την ίδια κίνηση πολύ αργά και να μην ανοίξει ο φωτισμός. Σίγουρα δεν είναι σφάλμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H maik6600 έγραψε:
Πώς νομίζεις ότι μετράει τα βήματα; Σίγουρα δε ρωτάει τα παπούτσια σου. Έχει έναν αισθητήρα που μετράει τις κινήσεις. Αν αυτή η κίνηση μοιάζει με βήμα τότε την προσθέτει.
Πώς νομίζεις ότι καταλαβαίνει ότι το βλέπεις και ανοίγει η οθόνη όταν κάνεις την κλασική κίνηση να δεις την ώρα; Ψάχνει τα μάτια σου; Όχι. Καταλαβαίνει την κίνηση του χεριού. Μπορείς να κάνεις την ίδια κίνηση πολύ αργά και να μην ανοίξει ο φωτισμός. Σίγουρα δεν είναι σφάλμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@ovelix11 το δοκίμασα και είναι μία χαρά.
=============== Ιουλ 9th 2017, 9:12pm ===============
Όποιος θέλει να κατεβάσει αμέτρητα WatchFaces για τo Amazfit Pace, μπορεί να να το κάνει από εδώ => Simple Amazfit Watchface Builder
Να μην βάζετε όμως παραπάνω από 80 faces στο Φάκελο WatchFace γιατί θα κρεμάει ο Launcher. -
@andreas443 στου γιου μου το mi band2 όταν δε πιάνει το στόχο του για λίγο, το κουνάει μέχρι να πιάσει τα βήματα.
Μόλις τώρα που το δοκίμασα και εγώ η ίδια κίνηση με τα δύο band στο χέρι μου μέτρησαν τα ίδια βήματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες