@kodorevi8ulis σημερα εκανα στον διαδρομο 4 χιλιομετρα δυαλιματικη και μετρησε 4.050 το ρολοι.αλλα μην σε απασχολει πολυ στον διαδρομο.το μονο θεωρω που πρεπει να μας απασχολει στον διαδρομο ειναι οι παλμοι και θεωρω απο οτι κοιτούσα οτι πρεπει να ηταν σωστοι.δλδ δεν ειχε τρελα σκαμπανεβασματα.
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Πρώτο running 7km σήμερα με το amazfit.Στο άλλο χέρι φορούσα το runtastic.Πολύ μικρές αποκλίσεις μεταξύ των δύο σε όλες τις τιμές.Στα φυσιολογικά δικαιολογημένα όρια.Επειδή έκανα account στο strava,φόρτωσε κανονικά το workout μου εκεί,αλλά με average pace 5 sec λιγότερα!!Συγκεκριμένα 5:14 min/km στο ρολόι,βλέπω στο amazfit app το workout μόλις συνδέθηκε το ρολόι με το κινητό,κανονικά στα 5:14.συνδέομαι στον λογαριασμό μου στο strava να δώ κι εκεί και βλέπω 5:09!!Και φυσικά μειωμένο το συνολικό χρόνο.Το έχει παρατηρήσει κανείς?
Κατά τα άλλα πολύ βολικό ρολόι!!επειδή ξεκίνησα μέρα και τελείωσα έχοντας αρχίσει να νυχτώνει,δεν είχα κανένα πρόβλημα στο φωτισμό(στο auto το είχα).Πραγματικά VFM αγορά.Η μπαταρία οκ ικανοποιητική.Το πείραξα αρκετά και ειναι στο 66% τώρα.Αλλά το έψαξα πολύ.Θα αντέχει αρκετά περισσότερο.Αν συνεχίσει να με εκπλήσει έτσι ευχάριστα στις βασικές απαιτήσεις που έχω απλώς και όχι τόσο τα φρουφρού χαχα..δεν βγαίνει απο το χέρι μου!! -
Ο/H panagiotis mpelesis έγραψε:
@kodorevi8ulis σημερα εκανα στον διαδρομο 4 χιλιομετρα δυαλιματικη και μετρησε 4.050 το ρολοι.αλλα μην σε απασχολει πολυ στον διαδρομο.το μονο θεωρω που πρεπει να μας απασχολει στον διαδρομο ειναι οι παλμοι και θεωρω απο οτι κοιτούσα οτι πρεπει να ηταν σωστοι.δλδ δεν ειχε τρελα σκαμπανεβασματα.
δε το έχω δοκιμάσει ακόμα , με το miband2 δεν είχα ποτέ θέμα με διάδρομο (θέμα δεν εννοώ φυσικά τα 50-100 βήματα διαφορά)
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Πρώτο running 7km σήμερα με το amazfit.Στο άλλο χέρι φορούσα το runtastic.Πολύ μικρές αποκλίσεις μεταξύ των δύο σε όλες τις τιμές.Στα φυσιολογικά δικαιολογημένα όρια.Επειδή έκανα account στο strava,φόρτωσε κανονικά το workout μου εκεί,αλλά με average pace 5 sec λιγότερα!!Συγκεκριμένα 5:14 min/km στο ρολόι,βλέπω στο amazfit app το workout μόλις συνδέθηκε το ρολόι με το κινητό,κανονικά στα 5:14.συνδέομαι στον λογαριασμό μου στο strava να δώ κι εκεί και βλέπω 5:09!!Και φυσικά μειωμένο το συνολικό χρόνο.Το έχει παρατηρήσει κανείς?
Κατά τα άλλα πολύ βολικό ρολόι!!επειδή ξεκίνησα μέρα και τελείωσα έχοντας αρχίσει να νυχτώνει,δεν είχα κανένα πρόβλημα στο φωτισμό(στο auto το είχα).Πραγματικά VFM αγορά.Η μπαταρία οκ ικανοποιητική.Το πείραξα αρκετά και ειναι στο 66% τώρα.Αλλά το έψαξα πολύ.Θα αντέχει αρκετά περισσότερο.Αν συνεχίσει να με εκπλήσει έτσι ευχάριστα στις βασικές απαιτήσεις που έχω απλώς και όχι τόσο τα φρουφρού χαχα..δεν βγαίνει απο το χέρι μου!!
στο θέμα του gps το διαπίστωσαν όταν κάνανε export (με κάποιο Python πρόγραμμα) σε υπολογιστή και μετά εισαγωγή σε strava και διαπίστωσαν ότι η καταγραφή ήταν σωστή , ενώ στην απευθείας μετατροπή amazfit -> strava υπήρχε μια μετατόπιση της διαδρομής -
γενικά όλα τα site που ανεβάζεις gps αρχεία έχουν δικούς τους αλγόριθμους για υπολογισμό των στοιχείων της κάθε διαδρομής.. κατέγραψτε με οποιαδήποτε συσκευή μια διαδρομή και μετά ανεβάστε την σε διάφορες υπηρεσίες.. και μετά δείτε διάφορες. ειδικά στα υψομετρικα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Μπορώ να κατεβάσω την ρομ από 1.3.3α σε κάποιοα άλλη !!!!
Μήπως το θέμα με την μπαταρία είναι από το λογισμικό !!!! -
μίλησα με την εταιρεία... το πρόβλημα με την μπαταρία είναι από υγρασία μου απάντησαν...
Δηλαδη??? Μπήκε υγρασία απλά ή βούτηξε σε νερό. Γιατί με IP67 κανονικά δεν θα έπρεπε το πρώτο...
-
Για να έχει πάρει τόσο πολύ ή ακόμα πιο πολύ πριν βγάλεις την φώτο, έχει πάρει νερό μέσα
-
θάλασσα δεν έχει μπει ποτέ.. απλά έκανα ντουζ με αυτό όπως και το miband1s και το miband 2..Ποτε δεν είχα θέμα... Βέβαια προς τιμήν τους ενώ το gearbest μου έκανε τσαλιμακια η εταιρεία παρόλο που δεν το πήρα από επίσημο πωλητή τους προσφέρθηκε να μου το αλλαξει
Σήμερα το φορτισα το μεσημέρι μέχρι 100%.Μετα από κάνα δίωρο και χωρίς να το πειράξω καθόλου έπεσε η μπαταρία στο 72%!! Επειδή είχα διαβάσει αρκετά για τα προβλήματα με το battery drain issues και στο xda devs είπα νωρίς αρχίσαμε...!!Έβαλα σε λειτουργία πτήσης που με βολεύει και πολύ γιατί θέλω να το συνδέω με το τηλέφωνο μόνο για activities sync και εδώ και 7 ώρες έπεσε 4% μόνο.Σίγουρα είναι software issue κατά την άποψη μου στις περισσότερες περιπτώσεις.Θελει παρακολούθηση....και εύχομαι σύντομα update που να λύνει τέτοια θέματα.
-
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Σήμερα το φορτισα το μεσημέρι μέχρι 100%.Μετα από κάνα δίωρο και χωρίς να το πειράξω καθόλου έπεσε η μπαταρία στο 72%!! Επειδή είχα διαβάσει αρκετά για τα προβλήματα με το battery drain issues και στο xda devs είπα νωρίς αρχίσαμε...!!Έβαλα σε λειτουργία πτήσης που με βολεύει και πολύ γιατί θέλω να το συνδέω με το τηλέφωνο μόνο για activities sync και εδώ και 7 ώρες έπεσε 4% μόνο.Σίγουρα είναι software issue κατά την άποψη μου στις περισσότερες περιπτώσεις.Θελει παρακολούθηση....και εύχομαι σύντομα update που να λύνει τέτοια θέματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εμένα με 2 ώρες gps την ημέρα, μόνιμα συνδεδεμένο με το κινητό για notifications και aeroplane mode για 6 ώρες το βράδυ έβγαζε 5 μερες άνετα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες