μήπως έκανες φορματ τη δεύτερη συσκευή και τώρα σου έχει μείνει μόνο η μια??

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤρέχεις πάλι το mi unlock tool για να ξεκλειδώσεις, reboot και θα ανοίξει κανονικάΟ/H touristasGR έγραψε:
Τωρα δεν μπαινει σε revocery αλλα μονο σε fastboot και ξανατσεκαρα τον bootloader και εχει κλειδωσει.
Τι πρεπει να κανω;
Αν είχε πάθει κάτι τέτοιο θα το χες καταλάβει....Ο/H touristasGR έγραψε:
hardbrickαρει γιατι δεν μπαινει
Ο/H touristasGR έγραψε:
Το εκανα και δουλεψε, ανοιγει κανονικα πλεον.Ομως κανει random reboots και μετα απο καθε reboot ειναι σαν να κανει boot για πρωτη φορα(σημα mi με λευκη μπαρα στο κατω μερος της οθονης)
Το εκλεισα και δοκιμασα να μπω σε recovery.Μπηκε κανονικα.Να ξαναφλασαρω την rom?
Ο/H takisfrag έγραψε:
Παιδιά το backup από TWRP είναι όχι απλά βασικό αλλά νομίζω υποχρεωτικό πριν κάνουμε το οτιδήποτε για να έχουμε ασφάλεια.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή έχω περασμένες πάρα πολλές εφαρμογές και προφανώς ένα Backup από TWRP (NANDroid Backup) θα βγει αρκετά μεγάλο...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αυτά θα τα δουν στο μέλλον αν χάσουν κανα imei και τρέχουν και δεν φτάνουν..Ο/H takisfrag έγραψε:
είναι όχι απλά βασικό αλλά νομίζω υποχρεωτικό
στην θέση σου θα καρατσεκάριζα ότι η rom κατέβηκε σωστά.Ο/H touristasGR έγραψε:
Το εκανα και δουλεψε, ανοιγει κανονικα πλεον.Ομως κανει random reboots και μετα απο καθε reboot ειναι σαν να κανει boot για πρωτη φορα(σημα mi με λευκη μπαρα στο κατω μερος της οθονης)
Το εκλεισα και δοκιμασα να μπω σε recovery.Μπηκε κανονικα.Να ξαναφλασαρω την rom?
Edit:Τελικα εφτιαξα τα random reboots κανοντας wipe και ξαναφλας την rom.Ωστοσο δεν αναγνωριζει την sim που μπαινει στην θεση 2(εκει που βαζουμε ειτε sim ή sdcard) αλλα μονο την αλλη.
Μπες στο twrp και επέλεξε το efs...Ο/H PHILIMON έγραψε:
Μήπως υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος να πάρω Backup τουλάχιστον το IMEI που με ενδιαφέρει;
Τι εννοεις οτι κατεβηκε σωστα; Να ξανακατεβασω καινουργιο zip της rom;Ο/H xnikos έγραψε:
στην θέση σου θα καρατσεκάριζα ότι η rom κατέβηκε σωστά.Ο/H touristasGR έγραψε:
Edit:Τελικα εφτιαξα τα random reboots κανοντας wipe και ξαναφλας την rom.Ωστοσο δεν αναγνωριζει την sim που μπαινει στην θεση 2(εκει που βαζουμε ειτε sim ή sdcard) αλλα μονο την αλλη.
Ο/H lallasgr έγραψε:
Λογικά ναι, δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν είναι και 100% σίγουρο! Προτείνω να πάρεις δύο καλά bakcup.
1) Ένα Nandroid
2) Και ένα Τοπικό αντίγραφο με όλες τις ρυθμίσεις και εφαρμογές
3) Κάνεις install την ρομ ως Update με wipe μόνο cache/dalvik
4) Τσεκάρεις 100% για bootloader γιατί κατά 102% θα κλειδώσει
5) Αν έχεις θέματα και προβλήματα τότε κάνεις καθαρή εγκατάσταση και επαναφέρεις το τοπικό αντίγραφο.
6) Το Nandroid το παίρνεις μόνο για την περίπτωση που καταστραφούν όλα!
λοιπόν έτσι απλά πέρασα από 5.1 σε 6.0(την τελευταία),χωρίς wipe data,internal κτλΟ/H xnikos έγραψε:
έτσι ακριβώς το σκεφτόμουν κι εγώ,
θα το δοκιμάσω,
ευχαριστώ και πάλι
Ευχαριστώ, το έκανα.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μπες στο twrp και επέλεξε το efs...Βασικά αν το θέμα σου είναι οι εφαρμογές επέλεξε τα πάντα πλην το dataΟ/H PHILIMON έγραψε:
Μήπως υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος να πάρω Backup τουλάχιστον το IMEI που με ενδιαφέρει;
Φυσικά το backup θα μπει στον υπολογιστή γιατί πιθανότατα να χρειαστέι format data το κινητό.
Πρόβλημα με corrupted file μπορεί να προέλθει ακόμα κι από κακή αντιγραφή, από PC στο κινητό και αντίστροφα, (πράγμα πολύ σπάνιο βέβαια).Ο/H touristasGR έγραψε:
Τι εννοεις οτι κατεβηκε σωστα; Να ξανακατεβασω καινουργιο zip της rom;Το zip που περασα το ειχα ηδη στον υπολογιστη μου απο τοτε που βγηκε.Το ιδιο zip ειχα βαλει και τοτε και δουλευε κανονικα.Ο/H xnikos έγραψε:
στην θέση σου θα καρατσεκάριζα ότι η rom κατέβηκε σωστά.