Χαίρεται.
Ήρθε και το 2ο redmi pro το οποίο θα πάει σε ένα φίλο.
Προβλήματα!
Ήρθε με stable κινέζικη και φυσικά δεν ξεκλειδώνει.
Πάω να βάλω dev με τη μέθοδο sp tools, αλλά βγάζει σφάλμα στη μέση της διαδικασίας (το image είναι μεγάλο , κάτι τέτοιο)
Πάω να βάλω dev με τη μέθοδο recovery αλλά στο internal storage δε βρίσκω φάκελο "downloaded rom" παρά μόνο "download". Επιπλέον ποιά είναι η recovery rom? (το link του οδηγού σε οδηγεί στη stable και τη developer)
Κάποιος διαθέσιμος για support?
Thank you!
Εγώ έχω άλλο θέμα τώρα.
Πάω να κάνω install τη ρομ που είχα ήδη βάλει στο κινητό, αλλά δεν την βλέπει!
Μήπως στα wipes τα έσβησα όλα??
Εν τω μεταξύ το καλωδιάκι otg που έχω είναι usb παλιό και όχι type c, οπότε δε μπορώ να την περάσω από φλασάκι!
Τί κάνουμε τώρα?
Ξεκλείδωσα τελικά!
Αλλά έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα που είχα και προχτές, δε φαίνεται η ρομ μέσα στη συσκευή (εννοείται ότι την είχα βάλει).
Help please! Geoanto είσαι εδώ??
sd card ή φλασάκι otg να την περάσεις από κει εχεις?
Με sd την πέρασα τελικά. Otg με usb type c δεν έχω αλλά θα πάρω, θα μου χρειάζεται συχνά στο μέλλον.
Πάντως κάτι δεν έχει γίνει σωστά.
Πετάει συνέχεια μηνύματα ¨Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσίες Google έχει σταματήσει" και "Δυστυχώς η διαδικασία android process σταματήσει". Επιπλέον φαίνεται να μην είναι root διότι το adaway δεν τρέχει. Δοκίμασα μέσω twrp και έβαλα 2-3 διαφορετικές ρομ και τη THUNDER, αλλά τίποτα. Την ίδια συμπεριφορά έχει.
Επιπλέον έκανα όλα τα wipe (πλην της sd κάρτας) και ξανά φλασάρισμα, αλλά αποτέλεσμα μηδέν.
Θα συνεχίσω αύριο, νιώθω κομμάτια τώρα!
καλησπερα σε ολους ,λοιπον το προβλημα με τα widgets se redmi pro λυθηκε χαρη στη βοηθεια του φιλου maikmaik τον ευχαριστω και παραθετω με την σειρα μου της οδηγιες διορθωσης και για αλλους φιλους :
1.Διέγραψε τα widgets από την οθόνη.
2.Στο κέντρο ασφαλείας κάνε καθαρισμό και μετα πήγαινε στα Δικαιώματα αυτόματη έναρξη και βάλε τις εφαρμογές των widgets στην λίστα των εφαρμογών που ανοίγουν αυτόματα.
3. Πήγαινε ρυθμίσεις, μπαταρία, Διαχείριση χρήσ. μπαταρίας έφαρμογων και βάλε Ανενεργή (χωρίς περιορισμούς εφαρμογών)
4. Άνοιξε τις εφαρμογές των Widgets.
5. Βάλε τα widgets που θέλεις και έλεγξε αν δουλεύουν
6.Κάνε επανεκκίνηση της συσκευής
Από εδώ και πέρα τα Widgets θα ανανεώνονται ακόμη και μετα από Reboot
Επανέρχομαι μετά τα χτεσινά, διότι συνεχίζω να μη βγάζω άκρη.
Έχω περάσει twrp και την ελληνική gtv 6.10.13.
Κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος μου έβγαζε σφάλμα με κόκκινα γράμματα failed to mount '/data' (invalid argument). Παρόλα αυτά ολοκληρώθηκε, αλλά όταν πλέον μπαίνει στην αρχική οθόμη, εμφανίζει συνεχώς μηνύματα ¨Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσίες Google έχει σταματήσει" και "Δυστυχώς η διαδικασία android process σταματήσει".
Την όλη διαδικασία του φλασαρίσματος την έκανα τουλάχιστον δέκα φορές, με το ίδιο αποτέλεσμα!
Μπορώ να κάνω κάτι?