Όσοι έχουν το κινητό έχουν να προτείνουν κάποια rom που να δουλεύει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα;
Θα χρειαστεί να αλλάξω twrp; Αυτο που έχω είναι 3.1.x.x
Καλησπέρα στην ομάδα. Έπεσε στα χέρια μου ένα Redmi Pro από Κίνα και είπα να μπω στη διαδικασία να φλασάρω μια ελληνική rom. Προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα να κατεβάσω το "xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMPro_8.4.30_v9-6.0.zip (Global Source)" και μου βγάζει eror 404
Μήπως είναι χαλασμένο το Link? Μπορεί κάποιος να το κοιτάξει?
Ευχαριστώ....
Καλησπερα,ειμαι κατοχος Redmi PRO εδω και 4 χρονια και φοραω την 9.5.2. εδω και παρα πολυ καιρο,απο τη στιγμη που βγηκε βασικα και σημερα ειπα να κανω μια αναβαθμιση βλεποντας οτι υπαρχει η 10.2.1.
Και αρχισαν τα παρατραγουδα,,,,,την κατεβαζω ,την περναω,φορτωνει,ανοιγει,μου αρεσει αλλα δεν δουλευει η καμερα,το ραδιο,δεν ανοιγει αρχεια απο τους φακελους και γενικα υπαρχουν δυσλειτουργιες.
Το αποφασιζω οτι κατι δεν παει καλα και επανερχομαι στην 9.5.2......και εκει αρχισε και αλλο κακο...χαθηκαν επαφες,αρχισε να μου ζηταει ενεργοποιηση καρτων και κτλ....απογοητευση που εμπλεξα ετσι απο το τιποτε....περναω την 10..1 aroma...κολλαει στο 93 τοις εκατο,κανει reset και επανερχεται μονο του,εμφανιζει επαφες αλλα παλι δεν παιζει ραδιο και καμερα....το γυριζω παλι στη 9.5.2 και παλι δεν υπαρχουν οι επαφες,εχω ομως καμερα και ραδιοφωνο και παλι ζηταει ενεργοποιηση καρτων...εχω 2 νουμερα πο οτι φαινεται στο mi account ,στελνω για αλλαγη τηλεφωνου,δεν μου ερχεται κωδικος και μου λεει σε 3 εργασιμες ημερες...τι εγινε,δεν ξερω ,θα δουμε,,,
Αρχικα γιατι στην 10.2.1 δεν λειτουργουν το ραδιο και η καμερα?Παιζει ρολο το TWRP?(εχω το 3.1.1 πρεπει να βαλω το 3.3.χ.χ.).Τι συμβαινει ? Ευχαριστω
Το πιο πιθανό τώρα είναι να χρειάζεται και ένα factory reset, ίσως και το τελευταίο TWRP για λόγους συμβατότητας
Ναι δυστυχως ετσι νομιζω,,,,να δοκιμασω πρωτα να αλλαξω το TWRP ,να περασω την 10.2.1 και να δω αν διορθωθει η καμερα και το ραδιο και βλεποντας και κανοντας,,,?
Το λεω επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με το αθλημα(και τωρα που το εκανα,τα εκανα θαλασσα)και δεν θυμαμαι την διαδικασια για το factory reset και την συνεχεια...υπαρχει καποιο νημα με οδηγιες?