Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.

• Οδηγός
    • ROM
    • RedMi Note 4
    • MIUI V8
    • Ο/H sylvester έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H sylvester έγραψε:

Τί να σου πω, δεν ξέρω το λόγο...
      Μπορεί να μην βλέπει απλά τον αποθηκευτικό σου χώρο... Αυτό είναι άλλο.
      Τί εννοείς να μην βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο?? Μια χαρά τον έβλεπε γενικά εκτός από την rom... Ήταν σαν η εγκατάσταση του recovery να έκανε φορμάτ και την ίδια την εσωτερική μνήμη του κινητού
      Όταν συνδεσες το τηλέφωνο με το pc και πέρασες την ρομ φλασαρες αμέσως το twrp; ή το έλεγξες και μετα πέρασες twrp;
      You may think you can fly - but you better not try
    • @Thracia

Το έλεγξα κανονικά. Αφού περάστηκε στη μνήμη του κινητού μέσα από το Explorer έδειχνε κανονικά την ρομ όπως και το ακριβές μέγεθός της. Φαντάζομαι ότι αν περάστηκε σαν κατεστραμένο αρχείο θα διεγραφόταν ή κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά όμως, υπήρχε κανονικά. Το ζήτημά μου είναι ότι άντε και τώρα τα κινητά παίρνουνε ακόμα micro sd επομένως πες το γλύτωσα. Τί θα κάναμε όμως αν δεν έπαιρνε όπως ξεκινάνε να κάνουνε μερικές εταιρίες και γινότανε αυτό?? Το OTG μάλλον δεν το έχω κάνει κάποιο σωστό φορμάτ το στικάκι και δεν φαινότανε μέσα από TWRP. Γενικά σε ό,τι συσκευή xiaomi είχα το OTG δεν φαινότανε όπως και σε Lenovo. Αντιθέτως σε Leeco το OTG φαινότανε κανονικά..

Τέσπα να μην το κουράζουμε αν είναι.. Απλά το λέω σε περίπτωση που αναφερθεί και άπο κάποιον άλλο χρήστη. Ανέφερα τί διαδικασία έκανα.. Το λέω γιατί δεν έχουνε όλοι sd και OTG..
      Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
    • Ο/H sylvester έγραψε:

Τί θα κάναμε όμως αν δεν έπαιρνε
      Αν έχεις τους οδηγούς απο το twrp-τηλέφωνο σου ενώ είσαι σε twrp το βλέπει κανονικά ο υπολογιστής σαν να είναι ανοιχτό.

• Διαφήμιση
    • @geoanto555 Ναι ισχύει. Αν δεν κάνω λάθος το έβλεπε σαν ΜΤΡ. Δηλαδή θα μπορούσα να την ρίξω και χύμα επειδή το έβλεπε σαν ΜΤΡ ??
    • Φυσικά ναι...... Εγώ αντιγραφή τις ρομ τις κάνω ενώ είναι σε twrp...

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Φυσικά ναι...... Εγώ αντιγραφή τις ρομ τις κάνω ενώ είναι σε twrp...
      Δεν το ξερα καν :)

Ευχαριστώ όπως και να χει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

@Konstantinos papakostas, ξεκίνα από την αρχή, official > unlock > twrp > ελληνική

Δεν είναι φυσιολογικό να ξεκλειδώσεις με unofficial rom...αν συνεχίσεις έτσι θα έχεις και άλλα προβλήματα στην πορεία
      Κοιτα παλεύω 3 μέρες, δεν νομίζω ότι θα έκανα πλάκα. Το bootloader το ξεκλείδωσα με τον τρόπο της xiaomi ενεργοποίησα το account, και με το πρόγραμμα της xiaomi μπήκα σε fastboot και το έκανε unlock. Τώρα όσον αφορά την ρομ κατάφερα εγκατέστησα την official και μετά την ελληνική και τώρα δεν μου αναγνωρίζει την sim. Δηλαδή κολλάει στην αρχή που μου λέει να βάλω στοιχεία κλπ. δεν μπαινει καν στο μενού. Τι κάνω τώρα.
    • Ο/H Konstantinos papakostas έγραψε:

Κοιτα παλεύω 3 μέρες, δεν νομίζω ότι θα έκανα πλάκα
      Κανείς δεν είπε ότι κάνεις πλάκα, δεν είναι φυσιολογικό = δεν θα έπρεπε να γίνει

Αν θες πες μας τι έκανες:
      1. Ποια official έβαλες ?
      2. Έκανες πάλι unlock bootloader ή ήταν ξεκλείδωτο από πριν ?
      3. Ποια ελληνική έβαλες μετά ?
      4. Μία φώτο από το σημείο που κολλάει ?
    • Ο/H Konstantinos papakostas έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

@Konstantinos papakostas, ξεκίνα από την αρχή, official > unlock > twrp > ελληνική

Δεν είναι φυσιολογικό να ξεκλειδώσεις με unofficial rom...αν συνεχίσεις έτσι θα έχεις και άλλα προβλήματα στην πορεία
      Κοιτα παλεύω 3 μέρες, δεν νομίζω ότι θα έκανα πλάκα. Το bootloader το ξεκλείδωσα με τον τρόπο της xiaomi ενεργοποίησα το account, και με το πρόγραμμα της xiaomi μπήκα σε fastboot και το έκανε unlock. Τώρα όσον αφορά την ρομ κατάφερα εγκατέστησα την official και μετά την ελληνική και τώρα δεν μου αναγνωρίζει την sim. Δηλαδή κολλάει στην αρχή που μου λέει να βάλω στοιχεία κλπ. δεν μπαινει καν στο μενού. Τι κάνω τώρα.
      Αντιμετώπισα αντίστοιχο θέμα με IMEI.
      Κάπου πιο πίσω έχω βάλει τα Link με τη διαδικασία και τα προγραμματάκια που χρειάζονται (σελίδα 39 post 464).
      Είναι πιο απλό απόσο φαίνεται.
      Βασικά βήματα για αρχή, να βάλεις μια official με SPTools και στην πρώτη εκκίνηση να μην έχεις sim μέσα στη συσκευή, ούτε να συνδεθείς σε WIFI.
      Αν ωστόσο αντιμετωπίσεις θέμα στείλε ένα pm.
    • @Konstantinos papakostas είχα το ίδιο πρόβλημα με την sim. Με την dev 6.10.20 δούλευε καλά το κινητό μου. Μετά πέρασα την 6.11.3 και μου έβγαλε το πρόβλημα με τις sim. Μετά πέρασα την china dev μέσω sptools και στην συνέχεια πέρασα την ελληνική stable, και το κινητό δουλεύει άψογα πλέον.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Konstantinos papakostas έγραψε:

Κοιτα παλεύω 3 μέρες, δεν νομίζω ότι θα έκανα πλάκα
      Κανείς δεν είπε ότι κάνεις πλάκα, δεν είναι φυσιολογικό = δεν θα έπρεπε να γίνει
      Αν θες πες μας τι έκανες:
      1. Ποια official έβαλες ?
      2. Έκανες πάλι unlock bootloader ή ήταν ξεκλείδωτο από πριν ?
      3. Ποια ελληνική έβαλες μετά ?
      4. Μία φώτο από το σημείο που κολλάει ?
      1. Εβαλα την 8.0.4 global
      2. Όχι δεν χρειάστηκε
      3. Έβαλα την 6.11.3
      4. Δεν μπορώ να βγάλω γιατί το κινητό δεν το έχω τώρα στα χέρια, απλά σταματάει στο αρχικό setup όταν θέλει login το miaccount. Και λέει εσφαλμένο imei ή mac.

Ο/H netblaster έγραψε:

Ο/H Konstantinos papakostas έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Αντιμετώπισα αντίστοιχο θέμα με IMEI.Κάπου πιο πίσω έχω βάλει τα Link με τη διαδικασία και τα προγραμματάκια που χρειάζονται (σελίδα 39 post 464).
      Είναι πιο απλό απόσο φαίνεται.
      Βασικά βήματα για αρχή, να βάλεις μια official με SPTools και στην πρώτη εκκίνηση να μην έχεις sim μέσα στη συσκευή, ούτε να συνδεθείς σε WIFI.
      Αν ωστόσο αντιμετωπίσεις θέμα στείλε ένα pm.
      Εντάξει θα προσπαθήσω και με αυτο, εγώ είχα δοκιμάσει με snwriter αλλά εβγαζε σφάλμα στο ΜΕΤΑ.

Ο/H pit13 έγραψε:

@Konstantinos papakostas είχα το ίδιο πρόβλημα με την sim. Με την dev 6.10.20 δούλευε καλά το κινητό μου. Μετά πέρασα την 6.11.3 και μου έβγαλε το πρόβλημα με τις sim. Μετά πέρασα την china dev μέσω sptools και στην συνέχεια πέρασα την ελληνική stable, και το κινητό δουλεύει άψογα πλέον.
      Θα το δοκιμάσω και αυτό δεν έμειναν πολλά.