Περνα china dev να κλειδώσειΞεκλειδωσε official
Μετα οποια θες
Εγινε. 2 ερωτησεις μονο, 1ον(λίγο χαζη αλλά ας την κάνω) αν βάλω china dev θα είναι όλα κινέζικα ή θα χει τουλάχιστον και αγγλικά και 2ον διάβασα ότι αν ξεκλειδώσω το κινητό τότε με το ίδιο account πρέπει να περιμένω 30μέρες για να μπορέσω να ξεκλειδώσω 2η συσκευή, θα έχω θέμα με αυτό ή όχι επειδή είναι ίδια η συσκευή.
Εγινε. 2 ερωτησεις μονο, 1ον(λίγο χαζη αλλά ας την κάνω) αν βάλω china dev θα είναι όλα κινέζικα ή θα χει τουλάχιστον και αγγλικά και 2ον διάβασα ότι αν ξεκλειδώσω το κινητό τότε με το ίδιο account πρέπει να περιμένω 30μέρες για να μπορέσω να ξεκλειδώσω 2η συσκευή, θα έχω θέμα με αυτό ή όχι επειδή είναι ίδια η συσκευή.
1.Έχει αγγλικά.
2.Δεν έχεις θέμα με unlock. Έκανα αυτή τη διαδικασία 3 φορές μέσα σε 1 ώρα.
Απλά, αν δεν έχει σωστά IMEI δεν θα κάνει unlock, θα σου βγάζει σφάλμα.
@poulaki1976 κατεβασε και βάλε TWRP by mic. Ενημερωσε και το προφιλ σου με την συσκευη σου, γιατι δεν γινεται να ψάχνουμε να δούμε σε ποια συσκευη αναφέρεσαι ..
Και παλι δεν εχω αφη,κατι κανω λαθος,επειδη ειναι η δευτερη συσκευη που περναω,στην πρωτη δεν ασχοληθηκα
με spflash γιατι ειχε cn rom ενω τωρα ειχε global λεω να περασω cn stable με spflash και ξανα
TWRP με adb μηπως και μου κανει τη χαρη.........
Εχω ξεκλειδωσει bootloader ,φλασαρα twrp (kai by mic),boot με ανω κουμπι,ανοιγει ο twrp και δεν δουλευει η αφη καθολου,δεν μπορω ουτε να πατησω ουτε να συρω