Ο/H demitris έγραψε:
Επειδή προχώρησα και έκανα διάφορα από τότε θα πω σε ποια φάση είμαι τώρα. Πέρασα fastboot rom...εγκατέστησα την ελληνική 8.0.9.0 αλλά δεν έβλεπε τις sim. Έβαλα πάλι fastboot, δουλευει και τώρα που πέρασα την 8.1.6.0 έχει κολλήσει στην οθόνη boot....
και κάτι που έκανα λάθος μάλλον την πρώτη φορά με το sp_flash_tool... Ξετικάρα μονάχα το preloader...ολα τα άλλα τα αντικατέστησα...
Τώρα λειτουργεί με αυτή τη rom miui 8 global 6.12.29/beta την οποία έβαλα με sp flash tool. Δεν θα έπρεπε με την διαδικασία του πρώτου ποστ να περάσω οποία rom θέλω;
=============== Ιαν 3rd 2017, 3:47am ===============
Έχουν τεντώσει τα νεύρα....
Δεν μπορώ να περάσω stable με τίποτα.. Περνάω china_dev και global_dev με fastboot αλλά μέχρι εκεί...
Τι να πω? να ευθύνεται για όλα το γεγονός ότι έκανα unlock με unofficial?
Μπορεί να γίνει κάτι τώρα?
Ποια stable δεν μπορείς να περάσεις δεν μας εξηγείς όμως. Εγώ κατάλαβα μόνο ότι έκανες unlock bootloader (με unofficial rom μέσα, δεν έχει σημασία βασικά, αφού ξεκλείδωσε, ξεκλείδωσε) πέρασες TWRP, πέρασες 2 ελληνικές εκ των οποίων η πρώτη δεν έβλεπε τις SIM και η 2η δεν έκανε καν boot. Από εκεί και πέρα σωστά στο sp_flash έκανες uncheck το preloader, αυτό συνιστούν όλοι οι οδηγοί. Η ερώτησή μου είναι πριν περάσεις τις ελληνικές έκανες τα 3 wipe (data, cache και dalvik cache) από το TWRP recovery ?