Παιδιά καλησπέρα, έχω το Redmi Note 4 (Nikel) με την MIUI Global 9.2 stable 9.2.2.0 MBFMIEK rom. Θα ήθελα να περάσω την xtrv rom του site και μετά να περάσω και το patch για τα ota updates. Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και έχω κατεβάσει τα εξής αρχεία:
1) twrp_nikel_3.1.0-1_miui-hellas_new-screen
2) xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote4_V9.2.1.0.MBFCNEK_v9-6.0
3) xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V9.2.1.0
Σίγουρα το twrp θα το εγκαταστήσω....Όμως ποια από τις δύο rom (2 ή 3) πρέπει να περάσω? Επίσης χρειάζεται πιο πριν να κάνω κάτι άλλο?
Για να έχεις ota updates πρέπει να κατεβάσεις τη rom από το σύνδεσμο του email που λαμβάνεις σαν vip.
Εαν είναι πρόσφατη η συνδρομή σου και δεν έχεις λάβει τέτοιο email, γράψε εδώ να το φροντίσουμε
Έχω κατεβάσει τα αρχεία από τα email που ήρθαν. Ρωτάω αν χρειάζεται να εγκαταστήσω πιο πριν κάτι άλλο μιας και τώρα έχω την global stablerom της xiaomi
Φροντίζεις για backup, περνάς μέσω fastboot το twrp, κάνεις boot σε αυτό, μέσα από αυτό κάνεις factory reset, αμέσως μετά install της rom που κατέβασες από το email και είσαι έτοιμος.
Παιδιά καλησπέρα, λίγες μέρες αφότου πέρασα την xtrv rom στο Redmi Note 4 μου εμφανίζει ένα μήνυμα σφάλματος όπως παραθέτω στα συνημμένα. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό?
Εβαλα την τελευτεα arΩma και μετα το reboot βγαζει ότι η συσκευει εχει κλειδωθεί και όταν παω για ενεργοποιηση συσκευης και ενώ βαζω σωστο κωδικο λεει αδυνιαμια επιβεβαιωσης