τελικα παιδια το πηρα σημερα δουλευει κανονικα αλλα δεν βλεπει την sim πραγμα που σημαινει πως είναι κλειδωμενο και από ότι ειδα εχει διαγραφει το imei.... τον πηρα τηλ και δεν ειχε δοκιμασει την σιμ και νομισε πως ηταν οκ. θα τον πω να μπει και εδώ μηπως βρουμε μια λυση ολοι μαζι
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Για τα imei θα βρεθεί λύση πιστεύω.... Αρχικά θα βάλεις μία official ρομ και θα δούμε..
geoanto555
με την ευκαιρία να ρωτήσω πως μπορώ να βρω τους κωδικούς του λογαριασμού μου μιας και δεν τους έγραψα ποτέ κάπου.... (ξέρω είναι εντελώς ηλίθιο) έχω πάρει τοπικό αντίγραφο και όποτε έχει χρειαστεί κάνω επαναφορά κι έτσι δεν έχω πρόβλημα με τον λογαριασμό (τον λογαριασμό τον έκανα απο το τηλέφωνο οπότε δεν νομίζω ότι έχω δώσει mail)
μπήκα απο το pc και τον άλλαξα Ευτυχώς πήγαν όλα καλά.. Μετα στο τηλ πήγα εργαλεία - λογαριασμός mi - mi cloud κι εκεί μου γράφει αδυναμία λήψης κατάστασης λογαριασμού (δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί αν ο συγχρονισμός ολοκληρώθηκε Τον κωδικό τον άλλαξα και στο τηλ. Απλα θέλει χρόνο να συγχρονίσει? γιαυτό μου λέει αυτά?